Δύο συλλήψεις στο Κολωνάκι για φοροδιαφυγή σε “επώνυμο” κέντρο διασκέδασης

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κέντρο διασκέδασης στο Κολωνάκι, διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων συνολικής αξίας 4.262,65 ευρώ, από την πώληση και διακίνηση οινοπνευματωδών ποτών. Το κατάστημα δεν διέθετε την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας, ενώ επιπλέον διαπιστώθηκε παράβαση της εργασιακής – ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς εργάζονταν τρία άτομα, χωρίς να είναι καταχωρημένα στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.).

Επίσης, κατά τη διάρκεια του ελέγχου δεν επεδείχθη το συμβόλαιο – συμφωνητικό της εταιρείας

με καλλιτέχνη – τραγουδιστή, που εμφανίζεται στο συγκεκριμένο νυκτερινό κέντρο, γεγονός που συνιστά παράβαση του Νόμου περί Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος.

Πρόκειται γαι το “4711″ στο κτίριο Λαιμού στην οδό Καρνεάδου, όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς.

Συνελήφθησαν μία γυναίκα, η οποία είναι προσωρινά υπεύθυνη και ετερόρρυθμος εταίρος της εταιρείας και ένας άνδρας, ο οποίος εκτελούσε χρέη ταμία του καταστήματος, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Το εκπληκτικό είναι ότι το μαγαζί θα παραμείνει ανοικτό για άλλες… 15 μέρες, λόγω της νομικής διαδικασίας, που θα πρέπει να ακολουθηθεί, μέχρι να επιβληθούν οι όποιες “ποινές”.

Original article: Δύο συλλήψεις στο Κολωνάκι για φοροδιαφυγή σε “επώνυμο” κέντρο διασκέδασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα