Δικαιολογεί τις χυδαιότητες Καμμένου ο Τζανακόπουλος – Τι κάνει η καρέκλα…

11:56 1/6/2018 - Πηγή: BankWars

Τίποτε το μεμπτό δεν βρήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στο εμετικό tweet του Πάνου Καμμένου και δικαιολόγησε πλήρως τις αντιδράσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας .

Σε συνέντευξή του την Παρασκευή στον σταθμό Epsilon ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «δίκαιη οργή» του υπουργού, καλύπτοντας τον κυβερνητικό του εταίρο. Άλλωστε δεν είναι εποχές για να τον δυσαρεστεί,

τα υπουργικά έδρανα έχουν τη γλύκα τους.

Πρόσθεσε για τον κ. Καμμένο ότι «ο τρόπος που τοποθετείται είναι γνωστός. Του έχει ασκηθεί μια άδικη κριτική και απαντά με τον τρόπο που εκείνος θεωρεί ότι μπορεί να εκφράσει και την οργή και την αγανάκτησή του. Ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κατέβει από το σαλόνι στο αλώνι».

Ο Πάνος Καμμένος επιβεβαιώνει συνεχώς όχι μόνο την προκλητική συμπεριφορά του, αλλά και την… υπερτροφικότητά του και στο λόγο, και στην φαντασία και στην πολιτική του. Και όσο δεν υπάρχει τίποτα και κάποιος να τον σταματήσει, η κατάσταση αυτή θα συνεχίζεται και οι χρήστες του twitter θα εξακολουθήσουν να έχουν… μπόλικο υλικό στη διάθεσή τους από τις αναρτήσεις του υπουργού.

O Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής για την επιλογή του να δώσει απαντήσεις στο θέμα του προκλητικού ταξιδιού του στο Μονακό, κάνοντας επίθεση με έναν απόλυτα χυδαίο τρόπο.

Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν έντονες, ωστόσο το αυτί του κ. Καμμένου… δεν ίδρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα