Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον η Βαρβάρα Ανεμοδουρά – Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου

19:29 7/2/2014 - Πηγή: BankWars

Το επεισόδιο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λ. Συγγρού την Τετάρτη το βράδι στη συνέλευση του τομέα Υγείας για τον καθορισμό της στάση τους σχετικά με το νομοσχέδιο για την υγεία, έστειλε στο νοσοκομείο την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Βαρβάρα Ανεμοδουρά.

Όπως καταγγέλει ο Ευάγγελος Κοψίδας, σύζυγος της κ. Ανεμοδουρά, που νοσηλεύεται στο Τζάνειο, τα τραύματά της είναι τόσο σοβαρά που δεν έχει ακόμη επαφή με το περιβάλλον.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα

FM, ο κ. Κοψίδας, ιατρός και ο ίδιος, δήλωσε ακόμη πως η σύζυγός του φέρει τραύματα και μόλωπες σε όλο της το σώμα, τέτοια που δεν μπορεί να προήλθαν από ένα απλό πέσιμο. Σύμφωνα με την εκδοχή του κ. Βλασταράκου, προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, που φέρεται να ενεπλάκη στο περιστατικό, η κ. Ανεμοδουρά, στη διάρκεια φραστικής αντιπαράθεσης που είχαν σκόνταψε σε καλώδια και έπεσε, όπου και υπέστη διάσειση.

Πάντως, η αξονική και η μαγνητική εξέταση στις οποίες έχει υποβληθεί η κ. Βαρβάρα Ανεμοδουρά είναι «καθαρές», όπως επίσης ανέφερε ο σύζυγός της και παραμένει υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο, καθώς έχει υποστεί διάσειση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά καταδικάζει απερίφραστα τα θλιβερά γεγονότα που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό και την μέχρι σήμερα νοσηλεία της Προέδρου του, Κας Ανεμοδουρά Βαρβάρας.

Θεωρούμε ότι οι διαφορές μεταξύ ανθρώπων και επιστημόνων τέτοιου ήθους και ύφους πρέπει να επιλύονται με σύνεση, υπομονή και αξιοπρέπεια. Παρεκκλίσεις από αυτή τη συμπεριφορά θεωρούνται απαράδεκτες και καταδικαστέες.

Ελπίζουμε ότι το γεγονός αυτό δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στη συνέχιση του αγώνα του Ιατρικού Κόσμου για τη διάσωση της Δημόσιας Υγείας.

Ευχόμαστε σύντομα την επάνοδο στις αγωνιστικές επάλξεις της Κας Ανεμοδουρά, μαζί με όλους εκείνους που σήμερα έχει διαφορές και αύριο θα αγωνίζεται μαζί τους».

Original article: Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον η Βαρβάρα Ανεμοδουρά – Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα