ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Η Beta βλέπει μικρή διόρθωση – Σημείο εισόδου οι 1240 μονάδες

Σύμφωνα με την BETA, τεχνικά, ο Γενικός Δείκτης από την πρώτη συνεδρίαση της χρονιάς επιχείρησε με επιτυχία την ανοδική διαφυγή από την συσσώρευση των τελευταίων τριών μηνών με γραμμική αύξηση των επιπέδων και του συναλλακτικού όγκου ο οποίος με άνεση έχει σταθεροποιηθεί πάνω από τα 100 εκ. ευρώ ενεργοποιώντας παράλληλα σήματα αγορών από τον MACD και τους κινητούς μέσους των 15 και 30 ημερών.

Οι ταλαντωτές εισήλθαν σε υπεραγορασμένες ζώνες ενώ στην προσπάθεια διάσπασης των 1.300 μονάδων υπήρξε κάποια κόπωση από το πολυήμερο ράλι τιμών. Τα καλά νέα

για τον Γενικό Δείκτη είναι ότι η περιοχή στην οποία διαπραγματεύεται είναι «ελεύθερη» από προηγούμενες συσσωρεύσεις ή κορυφές έως τα επίπεδα των 1.400 μονάδων.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η κίνηση θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και χωρίς ενδιάμεση στάση προς το εν λόγω επίπεδο. Τα σημαντικά κέρδη της αγοράς ενδεχομένως να λειτουργήσουν σαν δέλεαρ για την αύξηση της προσφοράς δεδομένης της ταχύτητας της ανόδου αλλά και της υπεραγορασμένης τεχνικής εικόνας που παρουσιάζουν οι βραχυπρόθεσμοι δείκτες. Θα αναμέναμε κάποια τοπικής φύσεως διόρθωση την ερχόμενη εβδομάδα που θα αποφόρτιζε μερικώς την ένταση της ανόδου η οποία θα είχε ως σημείο αναφοράς τους συναλλακτικούς όγκους.

Η περιοχή των 1.230 – 1.240 μονάδων αποτελεί την νέα στήριξη της αγοράς και πιθανό ένα βέλτιστο τεχνικό σημείο εισόδου σε ενδεχόμενη προσέγγιση του.

Original article: ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Η Beta βλέπει μικρή διόρθωση – Σημείο εισόδου οι 1240 μονάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα