ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Πουλά το Grand Hotel στη Ρόδο στον Όμιλο Μήτση με 38 εκατ.ευρώ

Το ξενοδοχείο «Grand Hotel» στη Ρόδο, ιδιοκτησίας της Εθνικής Τράπεζας, περνά στον όμιλο Κώστα Μήτση, μισθωτή μέχρι σήμερα του ξενοδοχείου. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, το τίμημα θα κυμαίνεται γύρω στα 38 εκατομμύρια ευρώ.

Ο όμιλος Μήτση, ο οποίος συμπληρώνει μία 25ετία στο τιμόνι του ξενοδοχείου, βγαίνει από μία χρονιά – το 2013 – η οποία ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον

όμιλο, δεδομένης της πληρότητας του δικτύου των 20 μονάδων που διαθέτει ανά την Ελλάδα και της αύξησης σε επίπεδο τζίρου σε ποσοστό που ξεπέρασε το 10%.

Για τον όμιλο της Εθνικής η πώληση του «Grand Hotel» σηματοδοτεί τη δεύτερη μεγάλη συμφωνία και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα όσον αφορά τις ρευστοποιήσεις συμμετοχών της στον ξενοδοχειακό τομέα, μετά τον πρόσφατο διαγωνισμό για την πώληση του «Αστέρα» Βουλιαγμένης, που έκλεισε με πλειοδότρια την Jermyn Street Real Estate Fund IV LP έναντι τιμήματος ύψους 400 εκατ. ευρώ.

Η πώληση του «Grand Hotel» επιβεβαιώνει την κινητικότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στην εγχώρια αγορά, αλλά και τους υποστηρικτές της άποψης ότι από το 2014 και μετά θα υπάρξουν αρκετές συμφωνίες αγοραπωλησιών ακινήτων και ιδιαίτερα ξενοδοχειακών μονάδων

Original article: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Πουλά το Grand Hotel στη Ρόδο στον Όμιλο Μήτση με 38 εκατ.ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα