Χαμογελαστός βγήκε από το νοσοκομείο ο Α.Τσίπρας

12:48 8/7/2017 - Πηγή: BankWars

Ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας πήρε εξιτήριο, έπειτα από την προγραμματισμένη επέμβαση κήλης στην οποία υποβλήθηκε χτες στο Ευγενίδειο.

Βγήκε από το νοσοκομείο, χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν την έξοδό του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter.

Alexis Tsipras @atsipras

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά.

Alexis Tsipras @atsipras

Τελικά, ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση, που αποφασίσαμε εκτάκτως χθες το πρωί και σε λιγότερο από 24 ώρες επέστρεψα στα καθήκοντά μου.

Alexis Tsipras @atsipras

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς & το νοσηλ.προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

Alexis Tsipras @atsipras

Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό.

«Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό» σημεώνει.

Α.Τσίπρας: Όλα πήγαν καλά με την εγχείρηση, βγαίνει το πρωί του Σαββάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα