Α.Τσίπρας: Θεοφάνεια στην Κάλυμνο, μήνυμα στους “απέναντι”

23:18 4/1/2018 - Πηγή: BankWars

Στην Κάλυμνο θα βρεθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου για τα Θεοφάνεια και τον αγιασμό των υδάτων. O πρωθυπουργός, που θα επισκεφθεί κατά τις πληροφορίες και το Φαρμακονήσι, θα συνοδεύεται από τους υπουργούς Άμυνας Πάνο Καμμένο και Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Κυβερνητικοί

παράγοντες κάνουν λόγο για «επίσκεψη υψηλού συμβολισμού» στα ακριτικά νησιά, μετά και τις αλλεπάλληλες δηλώσεις Τούρκων πολιτικών, συμπεριλαμβανόμενων του πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, αλλά και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, που αμφισβήτησαν την ελληνικότητα νησιών και βραχονησίδων του Αιγαίου.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ

Ο Δήμος Κω σε ανακοίνωσή του, γραμμένη σε σκληρό ύφος, υποστηρίζει πως για να δημιουργηθεί «σωστό ντεκόρ για την επίσκεψη Τσίπρα-Καμμένου στην Κάλυμνο, το λιμάνι της Κω μετατρέπεται σε χωματερή».

Συγκεκριμένα αναφέρει πως με απόλυτα αυταρχικό τρόπο μετέφεραν δεσμευμένο τουρκικό πλοίο από το λιμάνι της Καλύμνου στο λιμάνι της Κω.

«Ο λόγος είναι ότι εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κάλυμνο, το κατασχεμένο τουρκικό πλοίο “χαλάει” το ντεκόρ που θέλουν να στήσουν στο λιμάνι της Καλύμνου και για αυτό το λόγο το στέλνουν στο λιμάνι της Κω»

Keywords
Τυχαία Θέματα