ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Τρέχει να πιάσει τους στόχους το ΤΑΙΠΕΔ – Κρίσιμος ο Ιούλιος

Πολλά κρίνονται για το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων τον Ιούλιο, με το ΤΑΙΠΕΔ να έχει μπροστά του αγώνα δρόμου προκειμένου να επιτύχει τους στόχους καθώς στο επίκεντρο θα βρεθούν τα περιφερειακά εροδρόμια, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι μαρίνες.

Όσον αφορά τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού έχουν περάσει οι κοινοπραξίες Zurich Airport (Ελβετία) – J&P ΑΒΑΞ, Athens

International Airport (διαχειρίζεται το Ελευθέριος Βενιζέλος), Fraport (Γερμανία) – όμιλος Κοπελούζου, Aeroports De La Cote d’Azur (Γαλλία), Corporacion America (Αργεντινή) – ΜΕΤΚΑ, Vinci (Γαλλία) – Ελλάκτωρ και η επενδυτική εταιρεία Αdvent.
Για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ τρεις είναι οι υποψήφιοι που έχουν περάσει στην τελική φάση -οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι (RZD), οι Ρουμάνοι της Grup Feroviar Roma (GFR) και οι Γάλλοι της Societe Nationale des Chemins de fer Francais (SNCF)- και αναμένεται με ενδιαφέρον το αν θα καταθέσουν προσφορές.

Στις μαρίνες εκκρεμεί η ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για τις μαρίνες Χίου και Πύλου και για τη μαρίνα Αλίμου.
Θέμα εβδομάδων θεωρείται ότι είναι η προκήρυξη του διαγωνισμού για τη μαρίνα Λαυρίου.

Original article: ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Τρέχει να πιάσει τους στόχους το ΤΑΙΠΕΔ – Κρίσιμος ο Ιούλιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα