Απάντηση της Τράπεζας Κύπρου για τη πτώχευση της UniastrumLeasing

Η αίτηση πτώχευσης έγινε καθαρά για λόγους εντυπώσεων και ως μοχλός πίεσης για απαίτηση ύψους ¤75.000 περίπου από την UniastrumLeasing αναφέρει η Τράπεζα Κύπρου, η οποία απαντά στα σημερινά δημοσιεύματα στον Τύπο τα οποία αναφέρονται σε αίτηση πτώχευσης της ρωσικής εταιρείας μέλους του Συγκροτήματος.

Η αίτηση πτώχευσης της UniastrumLeasing κατατέθηκε σε ρωσικό δικαστήριο στις 9 Οκτωβρίου από την εταιρεία

CorporationSoglasieStroyinvest (CSS).

«Το θέμα είναι υπό τον χειρισμό των δικηγόρων της UniastrumLeasing. Στη χειρότερη περίπτωση, δηλαδή στην επικύρωση του αιτήματος της CSS, το δικαστήριο θα ζητήσει από την UniastrumLeasing την πληρωμή της απαίτησης της CSS ύψους ¤75.000 περίπου», τονίζει η Τράπεζα.

σχετικά άρθραStandard & Poor΄s: Υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Εθνικής ΤράπεζαςΤο ξένο πρακτορείο ειδήσεων και το φάντασμα της χρεοκοπημένης ΕφημερίδαςΠοιοι είναι οι άξονες της ενοποίησης Εθνικής – EurobankΕΤΕ: Τί ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη για το dealCyprus PB: Προτείνει μείωση του κυπριακού μισθολογίου 6% – 24%Πράσινο φως στο deal Πειραιώς – ΑΤΕ από την Επιτροπή ΑνταγωνισμούΒάιντμαν: Κίνδυνος επιβάρυνσης των κεντρικών τραπεζών λόγω κρίσηςΗ έγκριση του deal περνάει από την έκτακτη γ.σ. της ΕΤΕΤι πρέπει να γνωρίζουν οι μέτοχοι της Εθνικής και της EurobankΝέος όμιλος ΕΤΕ μετά τη συγχώνευση Εθνικής Τράπεζας και Eurobank
Keywords
Τυχαία Θέματα