Παράταση της αναστολής πλειστηριασμών α’ κατοικίας ζητά το ΠΑΣΟΚ

Την παράταση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ζήτησε από το Υπουργείο Οικονομικών η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη λήξη της απόφασης αναστολής από το νέο έτος.

«Το ΠΑΣΟΚ με νομοθετικές ρυθμίσεις και υπουργικές αποφάσεις προστάτεψε την πρώτη κατοικία των δανειοληπτών. Καμία κατάσχεση, κανένα δικαίωμα πλειστηριασμών στις τράπεζες.

Αυτή ήταν η θέση μας και αυτή παραμένει», σημείωσε και πρόσθεσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή Πρόταση Νόμου για την προστασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών».

σχετικά άρθραΑποκλείει “ανεξέλεγκτη” χρεωκοπία της Ελλάδας η ΜέρκελΣτο νοσοκομείο ο υπουργός ΔικαιοσύνηςΣτουρνάρας: Θα αποστείλω στη Βουλή τους 54.246 που έβγαλαν χρήματα έξωΓ. Στουρνάρας: Στο τέλος η απόφαση θα είναι πολιτικήΠέντε λόγοι φέρνουν τη Μέρκελ στην Αθήνα«Πυρετός» στο Μαξίμου λόγω Μέρκελ και διαδηλώσεωνΣαμαράς: Δεν θα αφήσω την χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλιΈκτακτο: Διάγγελμα του Άντώνη Σαμαρά σήμεραΑ. Σαμαράς: ‘Αδεια τα ταμεία μετά το ΝοέμβριοΑυτοκτόνησε ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Τζανής
Keywords
Τυχαία Θέματα