ΑΝΤ1: 30 εργαζόμενοι στην πρώτη φουρνιά των απολύσεων

Σε ριζικές περικοπές κόστους και μαζικές απολύσεις προχωρά ο ΑΝΤ1, ενώ εξετάζονται γενικότερες αλλαγές στο μοντέλο λειτουργίας του ομίλου.

Στο στόχαστρο των απολύσεων βρέθηκαν πρώτα τα τμήματα δημοσίων σχέσεων και δημιουργικού και ακολούθησαν το νομικό και άλλα τμήματα.

Η νέα ενοποιημένη διεύθυνση μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων που θα προκύψει θα δίνει λόγο στον Τζόνι Καλημέρη, που, όπως φαίνεται, είναι πλέον ένα από τα ισχυρά πρόσωπα

του ομίλου.

Η απόφαση αυτή της καρατόμησης των δύο τμημάτων φαίνεται πως έδωσε «χώρο» στα άλλα δύο προβεβλημένα στελέχη του ομίλου, τον Γιάννη Λάτσιο και τον Πέτρο Μπούτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση στην οποία προσανατολίζεται η διοίκηση του ΑΝΤ1 είναι να προτείνει στον διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο με σημαντική μείωση των αποδοχών του.

Στην περίπτωση του Πέτρου Μπούτου, που έχει διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, θα υποστηριχτεί το εγχείρημα της δημιουργίας των νέων σειρών από την ANTS Productions, καθώς κρίθηκε πως δεν συμφέρει τον όμιλο το σπάσιμο της συνεργασίας αυτήν την περίοδο.

Αναζητήθηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να δοθεί η διαχείριση της ANTS σε άλλο τηλεοπτικό παραγωγό, χωρίς αποτέλεσμα όμως, καθώς θα έπρεπε να προσληφθούν, εκ νέου, άλλοι εργαζόμενοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα