ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Ποια ονόματα “παίζουν” για τη νέα κυβέρνηση – Βενιζέλος στο Εξωτερικών;

Ενίσχυση του ρόλου του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κυβέρνηση διαπιστώνει η Wall Street Journal σε σημερινό της άρθρο με τίτλο “Η Ελλάδα αντιμετωπίζει νέες απειλές”.Όπως γράφει, υπάρχουν έντονες προσδοκίες για διορισμό του Ευάγγελου Βενιζέλου στη θέση του υπουργού Εξωτερικών και ενδεχομένως σε αυτή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα προταθεί

στον κ. Αβραμόπουλο το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ αν αρνηθεί, το ΠΑΣΟΚ θα προτείνει τον Πάρη Κουκουλόπουλο.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θα προταθούν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. η Φώφη Γεννηματά, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, και η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ τα νέα ονόματα που ακούγονται για το υπουργικό συμβούλιο είναι:

Από τη ΝΔ: Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Ανδρέας Ψυχάρης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Κουκοδήμος.

Από το ΠΑΣΟΚ: Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννης Μανιάτης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Συμεών Κεδίκογλου, Πάρης Κουκουλόπουλος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Φώφη Γεννηματά, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Στην Αθήνα ο Παπούλιας

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή και Δευτέρα επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στη Λευκάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα