ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η ώρα των σαραντάρηδων – Δε θα είμαι υπουργός, λέει ο Λοβέρδος

Ο επικείμενος ανασχηματισμός θα έχει σούπερ εκπλήξεις με πρόσωπα και υπουργούς που φεύγουν από την κυβέρνηση και τα οποία μέχρι χθεςφάνταζαν ως μεγάλα φαβορί για την παραμονή τους στο υπουργικό συμβούλιο.

Οι εκπλήξεις αφορούν και πολλά από τα πρόσωπα που θα έρθουν. Πρόσωπα τα οποία σύμφωνα μα τις ίδιες πληροφορίες, θα προέρχονται κατά κύριο λόγο από τη γενιά των σαραντάρηδων και των δυο κομμάτων.

Οι ενημερώσεις των υπουργών από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Φρένο στη φημολογία περί συμμετοχής

του στο νέο κυβερνητικό σχήμα έθεσε με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ 100,3 ο ανεξάρτητος βουλευτής και επικεφαλής της Κίνησης για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος. «Δεν ετέθη, ούτε θα τεθεί θέμα συμμετοχής μου στο νέο κυβερνητικό σχήμα» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμά του μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού…
Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ ρωτώντας: «Αν ήταν να γύριζα στο ΠΑΣΟΚ, γιατί να έφευγα εξ αρχής;». Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε πως ένας από τους λόγους που έφυγε ήταν γιατί υποστήριζε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να εχει φιλική συμμετοχή στην κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι η συνεργασία των δύο κομμάτων της κυβέρνησης δεν μπορεί να προχωρήσει με γενικολογίες, παρά μόνο με συγκεκριμένα μέτρα και ημερήσια διάταξη.
Τέλος, αναφερόμενος στην ΕΡΤ, διευκρίνισε πως εάν αύριο το πρωί πήγαινε στη Βουλή νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της, θα το ψήφιζε.

ΠΗΓΗ: FIMOTRO

Keywords
Τυχαία Θέματα