Αγρια δολοφονία 57χρονου συνταξιούχου αστυνομικού έξω από ταβέρνα, στην Παλλήνη

10:53 1/5/2018 - Πηγή: BankWars

Άγριο έγκλημα με θύμα έναν συνταξιούχο αστυνομικό χθες τη νύχτα στην Παλλήνη.

Στις 2 παρά 20 τη νύχτα, άγνωστοι έστησαν ενέδρα στο πάρκινγκ ταβέρνας «Κρητικός» στην Παλλήνη, σε 57χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, τον οποίο πυροβόλησαν αλλεπάλληλες φορές.

Ο 57χρονος έτρωγε με φίλους του και βγήκε από την ταβέρνα κατευθυνόμενος στο αμάξι του για να αποχωρήσει. Εκεί δέχτηκε την επίθεση από τον άγνωστο που τον περίμενε και ο οποίος τον πυροβόλησε και εξαφανίστηκε.

Ο 57χρονος δέχτηκε τις σφαίρες στο σώμα και κατάφερε να γυρίσει στο κατάστημα για να

ζητήσει βοήθεια, αλλά μόλις μπήκε μέσα έπεσε νεκρός. Στον τόπο της δολοφονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από πιστόλι.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, το σημείο όπου δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση ο πρώην αστυνομικός, είναι σκοτεινό και δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής.

Ωστόσο αναζητούνται κάμερες στην περιοχή που τυχόν έχουν καταγράψει κάτι πριν ή μετά τη δολοφονία, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από εργαζόμενους και θαμώνες της ταβέρνας, για την περίπτωση που κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι, που ενδεχομένως να σχετίζεται με το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε υπηρετήσει σε μάχιμες υπηρεσίες, στη Δίωξη Ναρκωτικών και στα ΕΚΑΜ και οι αστυνομικοί ερευνούν το παρελθόν του και τυχόν διαφορές του με ανθρώπους της παρανομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα