Θρήνος στην Τήνο για τους δύο νεκρούς – Απλήρωτος ο γιος μου, λέει ο πατέρας του οδηγού

09:53 1/5/2018 - Πηγή: BankWars

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Τήνο από το τραγικό περιστατικό με το απορριμματοφόρο που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους. Ο Γιάννης Κορίνθιος, 49 ετών, πατέρας δύο παιδιών και ο Δημήτρης Ταράσης, 48 ετών είναι οι δύο υπάλληλοι του Δήμου που βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν «έφυγε» σε μία στροφή από τον δύσβατο δρόμο και ντεραπάρισε. Οι δύο άνδρες βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ ο τρίτος επιβαίνων, ο 24χρονος σώθηκε και ήταν αυτός που άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Απορριμματοφόρο

έπεσε σε γκρεμό στην Τήνο – Δύο νεκροί, ένας τραυματίας

Ο πατέρας του νεκρού οδηγού Όλυμπος Ταράσης καταγγέλλει στον ΑΝΤ1 πως ο γιος του ήταν απλήρωτος εδώ και ένα χρόνο ενώ τα απορριμματοφόρα βρίσκονται σε κακή κατάσταση.
«Να δουλεύει ένα χρόνο το παιδί και να μην τον έχουν πληρώσει. Ένα χρόνο δεν έχει πληρωθεί, εγώ τον συντηρούσα. Τα αυτοκίνητα που έχουνε, αν τα δείτε…Την πρώτη είχε πάθει ένα άλλο ατύχημα, έσπασε η μπάρα του απορριμματοφόρου και ήταν τυχερός έμεινε πάνω σε ένα βράχο βρήκε. Όλα τα αυτοκίνητα είναι σαράβαλα και του ‘λεγα ”μην πας, μην πας, είναι σαράβαλα τα αυτοκίνητα, θα σκοτωθείς.” Δεν με άκουγε. Εγώ πιστεύω ότι κάτι το αυτοκίνητο αποκλείεται δηλαδή να πέσει το αυτοκίνητο χωρίς να πάθει βλάβη εκεί. Ή μπάρα του έσπασε ή το τιμόνι κάτι, κάτι συνέβη».

Keywords
Τυχαία Θέματα