Αέρας ανανέωσης στα αγαπημένα «Μεσογειακά» των Goody’s Burger House

17 μοναδικές, νηστίσιμες και vegan συνταγές για κάθε προτίμηση

Τα Μεσογειακά γεύματα, η σειρά γευστικών συνταγών που συνδυάζουν θαλασσινά, λαχανικά και ζυμαρικά σε ένα ολοκληρωμένο μενού που είναι διαχρονικά συνδεδεμένο με την περίοδο της Σαρακοστής, επιστρέφουν στα Goody’s Burger House.

Η φετινή γκάμα εμπλουτίζεται με νέες συνταγές όπως η γευστική Σαλάτα με Σπανάκι και Σταφίδες, η πρωτότυπη Σαλάτα

με Noodles και Λαχανικά, το Wrap με Crispy Γαρίδες και το vegan Wrap με Plant Chili Nuggets.

Οι fans των Μεσογειακών μπορούν πάντα να επιλέξουν ανάμεσα στις κλασικές νηστίσιμες συνταγές όπως το Γεύμα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Burger με καλαμαράκια ή μπιφτέκι γαρίδας, το Bao Bun με Crispy Γαρίδες και η απολαυστική Σαλάτα Caesar’s με γαρίδες. Και φυσικά, το μενού περιλαμβάνει πολλές vegan επιλογές όπως το Meat–Free Burger, το Veggie Burger, η Σαλάτα Κρήτης, η Μεσογειακή Napolitana καθώς και τα Vegan Nuggets από φυτική πρωτεΐνη, τα οποία διατίθενται σε μερίδες 8 ή 12 τεμαχίων, ή σε Γεύμα μαζί με country-style πατάτες, νηστίσιμη mayo sauce & ketchup.

Απολαύστε τα Μεσογειακά από την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, και για όλη την περίοδο της Σαρακοστής στο κοντινότερο κατάστημα Goody’s Burger House, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.goodys.com ή το Goody’s app.

Keywords
Αναζητήσεις
aeras-ananeosis-sta-agapimena-mesogeiaka--ton-goodys-burger-house.htm
Τυχαία Θέματα