Η Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Travel Marketing Awards 2024

Τα Travel Marketing Awards 2024 διοργανώνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Events, με στόχο να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο Travel Marketing και να αναδείξουν τις αντίστοιχες καλύτερες υποψηφιότητες από επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού, της διαφήμισης, των δημοσίων σχέσεων, των media, των digital media,

της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης. Η κριτική επιτροπή του βραβείου δημιουργήθηκε από πρωτοπόρους, σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου και ακαδημαϊκούς με Πρόεδρο την Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρο ΕΟΤ, η οποία δήλωσε σχετικά με το βραβείο και την αναγκαιότητά του:

«Πώς χωράει η ομορφιά ενός τόπου, η ιστορία χιλιάδων χρόνων σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων; Σε ποια land-page “προσγειώθηκαν” οι περισσότεροι ταξιδιώτες; Ποιο brand έπεισε με την καμπάνια του ότι σέβεται το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό, τις Τοπικές Κοινωνίες, κερδίζοντας έτσι το σεβασμό των επισκεπτών; Όταν δεν πάει ο ταξιδιώτης στο βουνό, πώς φέρνουμε το βουνό στον ταξιδιώτη; Τελικά σε ένα παγκόσμιο ψηφιακό οικοσύστημα, όπου κάθε δευτερόλεπτο ο επισκέπτης “βομβαρδίζεται” από οπτικοακουστικό υλικό, ένας ταξιδιωτικός προορισμός ή μια επιχείρηση πώς καταφέρνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό;

Οι απαντήσεις στα Travel Marketing Awards 2024, που διοργανώνονται για πρώτη φορά από την Boussias Events και διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να εξελιχθούν σε θεσμό, που θα αναδεικνύει και θα επιβραβεύει την καταλυτική συμβολή του marketing και της επικοινωνίας στην ανάπτυξη της ταξιδιωτικής οικονομίας. Προσωπικά ως Πρόεδρος του ΕΟΤ, καθώς και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται για τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, γνωρίζουμε στην πράξη την αξία του τουριστικού marketing καθώς ο ΕΟΤ αποτελεί την εθνική πύλη προβολής της χώρας στη διεθνή τουριστική αγορά, είναι εκείνος που σε μεγάλο βαθμό επικοινωνεί την εικόνα της Ελλάδας στον κόσμο, υλοποιώντας τη Στρατηγική του Υπουργείου Τουρισμού.

Eίναι πραγματικά τιμή και χαρά να συμμετέχω ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες». Οι ενότητες βράβευσης περιλαμβάνουν: 1. Advertising/ Branding/ PR, 2. Digital Marketing, 3. Travel Events, 4. Content for Travel, 5. Travel Sponsorship. Υποβολή υποψηφιοτήτων έως 22 Μαρτίου. Περισσότερα στο https://travelmarketingawards.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα