ΑΕΚ: Υπογράφει ο Μπρέσεβιτς – ΠΑΟ: Παέι για Νάνο και Καστιγιόν – ΟΣΦΠ: Κλείνει Μεντζανί, κοντά σε Ραμπιού

Παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με σκοπό να υπογράψει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός, αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο συναντήθηκε αμέσως μετά την άφιξή του στην ελληνική πρωτεύουσα.

Σήμερα ο πρώην παίκτης της σλοβένικης Κόπερ θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Εξάλλου,

πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση βρίσκεται κοντά στην επιλογή του Μπρούνο Τσίριλο ως ένα εκ των δύο στόπερ που θα αποκτηθούν.

ΠΑΟ: Παίρνει δύο

Μέχρι την Τετάρτη ελπίζουν στον Παναθηναϊκό πως θα έχουν ολοκληρωθεί επιτυχημένα οι δύο επόμενες μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Άξιαξ για τον επιθετικό Καστιλιόν με ένα ποσό λιγότερο από τις 100.000 ευρώ.

Ο Καστιλιόν αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Λίγο δυσκολότερα είναι τα πράγματα στην υπόθεση του Νάνο. Ο 29χρονος αριστερός μπακ – χαφ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Πονφεραντίνα.

Στον Παναθηναϊκό αυτή την εξέλιξη περιμένουν για να προχωρήσουν την περίπτωσή του.

ΟΣΦΠ: Κλείνει Μεντζανί, κοντά σε Ραμπιού

Μέσα στις επόμενες ώρες ο Καρλ Μεντζανί θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι τηρούν σιγή ιχθύος, φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μονακό για την απόκτηση του Αλγερινού στόπερ, ο οποίος θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 500.000 ευρώ ετησίως.

Παράλληλα, εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν και για τη θέση του αμυντικού μέσου, αφού ο Μοχάμεντ Ραμπιού προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καταθέσει πρόταση 1 εκατ. ευρώ στην Εβιάν, όμως οι διαπραγματεύσεις είναι λίγο δύσκολες όπως συμβαίνει με τις περισσότερες γαλλικές ομάδες (πέρσι με την Τουλούζ για τον Μασάντο και φέτος με την Μαρσέιγ για τον Αμαλφιτανό).

- Με πληροφορίες από SportFM

Keywords
Τυχαία Θέματα