ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης “τρέχει” για το γήπεδο. Προετοιμάζεται η επόμενη ημέρα

Εκκίνηση των εργασιών κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ πριν το τέλος του τρέχοντος έτους επιθυμεί και θα προσπαθήσει να υλοποιήσει η πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο πρώην παράγοντας της Ένωσης και υποψήφιος να επαναδραστηριοποιηθεί στα κοινά της ΠΑΕ έχει συχνή επικοινωνία προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και με τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα επιφανή στελέχη των «κιτρινόμαυρων», με τις όποιες εξελίξεις να δρομολογούνται, ουσιαστικά, μετά τις εκλογές

της Ερασιτεχνικής, στις 9 Ιουνίου.

Ο δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας συναινεί, ο κόσμος στηρίζει και το πλάνο χρηματοδότησης έχει εκπονηθεί, προκειμένου να είναι έτοιμη η ΑΕΚ να παίξει στο νέο γήπεδο την περίοδο 2015-2016, με την προσδοκία η ομάδα να έχει επανέλθει στη Σούπερ Λίγκα έως τότε.

Αναμόρφωση, όμως, θα γίνει και στο γήπεδο του Ελληνικού, που θα φιλοξενήσει την Ένωση για την προσεχή διετία, με πρώτιστο μέλημα την αύξηση της χωρητικότητας και τη βελτίωση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Ως προς το ρόστερ, οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές με τους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν το έμψυχο δυναμικό της επόμενης περιόδου, σε συνεργασία με τον Τραϊανό Δέλλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα