Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα εγγυηθεί τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες

H κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα εγγυηθεί τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας στέλνοντας μήνυμα σε πολίτες και αγορές.Το 2014 δεν είναι 2012 και η ισορροπία των ελληνικών τραπεζών αφορά κυρίως την Ευρώπη.

Ο

πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Σινέ Κεραμεικός.

Πρόκειται για την πρώτη προεκλογική ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποδώσει την αλήθεια και την δικαιοσύνη.

«Με φόβο, ψέμα και τρομοκρατία θα αντιμετωπίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική περίοδο», προειδοποίησε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σήμερα είναι η αρχή του τέλους του καθεστώτος που οδήγησε την Ελλάδα στη φτώχεια», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, υπογραμμίζοντας ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει γιατί η κυβέρνηση βάζει στα συρτάρια τις λίστες των φοροφυγάδων.

Πρέπει να μάθουμε, γιατί εν μία νυκτί ο Σαμαράς μετατράπηκε από αντι-μνημονιακός σε φανατικός μνημονιακός, ανέφερε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήρθε η ώρα να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια, τόνισε και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση έβαλε χέρι στις καταθέσεις και δέσμευσε τα σπίτια του λαού

«Πλανώνται όσοι θεωρούν πως θα φοβίσουν τον ελληνικό λαό, όπως το 2012», δήλωσε ο Α. Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι η εκστρατεία φόβου του λαού και των βουλευτών, δεν πέρασε.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον ελληνικό λαό να επιλέξει την αλλαγή και τη δημοκρατία.

Keywords
Τυχαία Θέματα