Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επιστρέψει η Ελλάδα στο χάος – Εγώ σκίζω τα μνημόνια κάθε μέρα

Κάποιοι δεν θέλουν να ξεκολλήσουμε από την κρίση και επιθυμούν να μας γυρίσουν πίσω στο χάος, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Συντάγματος.

“Για εμάς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, μόνο μπροστά θα πάει η Ελλάδα, η πατρίδα η νέοι μας”, τόνισε ο πρωθυπουργός.

O Α. Σαμαρά,ς διαβεβαίωσε εκ νέου ότι δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο,

ούτε νέα μέτρα λιτότητας, ενώ τόνισε ότι μετά το καλοκαίρι θα υπάρξει λύση για το ελληνικό χρέος.

Η χαλαρή στάση των ψηφοφόρων έχει καταστεί ο μεγαλύτερος φόβος για την Ελλάδα, τόνισε και κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην παίξουν το παιχνίδι όσων επιθυμούν την αστάθεια.

“Πρόωρες εκλογές εκείνοι, εγώ καινούριο Σύνταγμα”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Λένε με θράσος ότι δεν κυβέρνησαν ποτέ και άρα δεν ευθύνονται για την κρίση». «Δεν μας τα λένε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Το κόμμα τους ήταν παντού χωμένο, σε όλο το κράτος … αγωνίζονται να παραμείνουν οι συντεχνίες».

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

«Βιάζομαι να βγουμε από την κρίση για να αποκαστήσουμε όλες τις αδικίες» είπε ο κ. Σαμαράς. “Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο κόσμος υπέφερε και υποφέρει. Ότι αυτά τα δύο χρόνια έγιναν και αδικίες. Όμως βιάζομαι να βγούμε από την κρίση για να αποκαταστήσουμε τις αδικίες. Δώσαμε κοινωνικό πλεόνασμα, μειώσαμε το ασφαλιστικό κόστος, για τους αγρότες θα δώσουμε και κάρτα πετρελαίου. Μέρα με τη μέρα αποκαθιστούμε και μία αδικία. Δεν ξεχνάω να δώσω αυτά που χρωστάω στον ελληνικό λαό”.

“Θέλω να απευθυνθώ σε κάθε έλληνα πατριώτη και κάθε Έλληνα νοικοκύρη: νοικοκυρέψαμε τον τόπο και δεν μας το συγχωρούν. Εμείς προχωράμε και ζητάμε την ψήφο του ελληνικού λαού για τη νέα Ελλάδα. Μην αφήσετε αυτούς που παίζουν με την φωτιά να βάλλουν μπουρλότο. Δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η απειλή, είναι η αστάθεια που θέλουν να προκαλέσουν. Επί δύο χρόνια στήσαμε την Ελλάδα στα πόδια της και της ανοίξαμε τον δρόμο να αναπτυχθεί. Μόνο ένα ατύχημα μπορεί να την βγάλει από τον δρόμο της. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να της συμβεί.

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ

Επιτέθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: “Ο κ. Τσίπρας ζήτησε την ψήφο του λαού για να ρίξει την κυβέρνηση. Σε αυτή την ακραία και επικίνδυνη συμπεριφορά ο ελληνικός λαός είναι ο μόνος που μπορεί να απαντήσει. Θέλετε αστάθεια; θα πάει η χώρα μπροστά; θα βγούμε από την κρίση; θα μείνουμε σε πορεία σταθερή ή θα πάμε πίσω στην κρίση; θα κάνουμε το τελευταίο βήμα λίγο πριν την κορυφή ή θα κυλίσουμε πίσω. Σας χρειάζομαι μαζί μου. Μην επαναπαυθείτε στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήλθε η ώρα να στείλετε το δικό σας μήνυμα: δεν γυρίζουμε πίσω δεν μπορεί η Ελλάδα να γυρίσει πίσω. Δεν υπάρχει χώρος για χαλαρή διάθεση. Σας θέλω δίπλα μου, σας θέλω μαζί μου. Σας θέλω να δώσουμε ένα μάθημα σε εκείνους που φανατίζουν σ αυτούς που λαικίζουν σε αυτούς θέλουν να γεμίσουν την χώρα λαθρομετανάστες”.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Απάντησε και στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης: “Μας λένε ότι κάναμε την Ελλάδα πειραματόζωο. Τους απαντώ: εκείνοι ήθελαν την χώρα να γίνει Βενεζουέλα και Αργεντινή. Εμείς αυτά τα πειράματα τα αποφύγαμε. Ακολούθησε τον ευρωπαικό δρόμο που ακολούθησε η Πορτογαλία και η Ιρλανδία που βγαίνουν από τα μνημόνια. Και η Ελλάδα τώρα βγαίνει από τα μνημόνια και κάποιοι δεν θέλουν”.

OIKONOMIA

Αναφέρθηκε και στο φορολογικό λέγοντας “Θέλουμε να μειώσουμε σταδιακά τους φόρους, έχουμε οδικό χάρτη για το πως και πότε. Στο μόνο που επιμένω είναι να αποκτήσει ανθρώπινο πρόσωπο ο φορολογικός μηχανισμός του κράτους. Ξέρω τι πρέπει να γίνει και θα γίνει με τον σωστό τρόπο. Φθάσαμε ένα βήμα από την κορυφή. Τόσες θυσίες για να τα χάσουμε όλα; τότε γιατί τα κάναμε όλα; Σε λίγες μέρες θα έλθει ο κινέζος πρωθυπουργός στην χώρα με σχέδια για επενδύσεις. Θέλετε να βρει μία σταθερή κυβέρνηση ή αστάθεια;”.

Original article: Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επιστρέψει η Ελλάδα στο χάος – Εγώ σκίζω τα μνημόνια κάθε μέρα.

Keywords
Αναζητήσεις
αστάθεια και χάος συριζα
Τυχαία Θέματα