Tρελοκομείο! Ο Καρατζαφέρης θέλει να βαφτίσει το παιδί του Α.Τσίπρα…

18:49 7/1/2015 - Πηγή: BankWars

«Τώρα που ο Α.Τσίπρας αντιλήφθηκε τι σημαίνει Ορθοδοξία εγώ δέχομαι και εφόσον το θέλει να είμαι ο ανάδοχος του παιδιού του που δεν το έχει βαφτίσει».
Ο Τσίπρας έχει μία τεράστια μεταμόρφωση. Εύχομαι να είναι αληθινή. Είναι ένας νέος άνθρωπος και το χαίρομαι. Και ότι προσέρχεται στην Εκκλησία, εις την Ορθοδοξία μου έκανε μεγάλη εντύπωση» είπε ο κ. Καρατζαφέρης

σε συνέντευξη που έδωσε στο Real Fm.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Όσον αφορά στις συνεργασίες μετά τις εκλογές, τάχθηκε υπέρ της εθνικής συνεννόησης και υπογράμμισε:
«Είμαι άνθρωπος του διαλόγου. Ξέρετε ότι μπόρεσα και έφερα πολύ κοντά τον Παπανδρέου με τον Σαμαρά που ήταν στα μαχαίρια. Τώρα οδηγούμεθα σε εκλογές, η χώρα βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο και δεν μιλάνε στο τηλέφωνο ο Πρωθυπουργός με τον εν δυνάμει πρωθυπουργό. Αυτά είναι τρελά πράγματα, δεν είναι σοβαρά. Αυτή η πόλωση με ενοχλεί πάρα πολύ. Οι Έλληνες δεν εκβιάζονται και ότι πολώνεται δεν επουλώνεται. Την Κυριακή το βράδυ πρέπει να βρούμε έναν τρόπο εθνικής συνεννόησης».
Σε ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία απάντησε:
«Θέλετε να κάνω τον τρελό του χωριού και να πω ότι δεν με ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει; Θα καθίσω κάτω και θα συζητήσω. Εδώ την άλλη φορά θυσίασα το πολιτικό μου μέλλον όταν μπήκα στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Το δίλημμα που είχα εκείνο το βράδυ ήταν ή συνεχίζει ο Παπανδρέου ή ο Πετσάλνικος και βρήκα μία Τρίτη λύση. Μερικές φορές αναγκάζεσαι να πάρεις για το καλό της πατρίδας επώδυνες αποφάσεις».
Αναφορικά με την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες επεσήμανε ότι «πρόκειται για εταιρεία που είχα δηλώσει και είχε γίνει πριν από το 1993, πριν μπω στη βουλή».
«Αν ήθελα να την κρύψω, δεν θα έβαζα εμένα και τον γιο μου. Δεν είχα κάτι να κρύψω. Ήταν μία επαγγελματική δραστηριότητα. Θα τα εξηγήσω στις αρχές του τόπου. Από την πρώτη μέρα που θα είμαι στη βουλή , γιατί θα είμαι στη βουλή, παραιτούμαι από οποιαδήποτε ασυλία γιατί θέλω να καθαρίσει το θέμα», είπε καιεπανέλαβε ότι «θα κρεμαστώ στο σύνταγμα αν υπάρχει ένδειξη ότι μπορεί να πήρα μίζα

Keywords
Τυχαία Θέματα