Super League: Οι αγώνες Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής

Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League περιλαμβάνει εντός έδρας υποχρεώσεις για τους τέσσερις συλλόγους που συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, δε, τα ματς κόντρα σε Πανσερραϊκό και Βόλο, αντίστοιχα, σηματοδοτούν την πρώτη τους εμφάνιση στο φετινό «μαραθώνιο».

Η νταμπλούχος ΑΕΚ,

λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Αντβέρπ και την προσπάθειά της να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Βέλγιο, υποδέχεται στην OPAPA rena τον Πανσερραϊκό. Δεδομένα ο Ματίας Αλμέιδα θα προφυλάξει παίκτες ενόψει του επαναληπτικού που μπορεί να στείλει την ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League. Από την άλλη, μετά τη «σκληρή» ήττα στον Πειραιά, ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι, ευελπιστώντας σε ανάλογη εμφάνιση με καλύτερο αποτέλεσμα.

Περιμένοντας τον επαναληπτικό με την Μπράγκα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως κι ο Αλμέιδα, θα παρατάξει ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στους Πορτογάλους μιας και την Τρίτη κρίνονται πολλά περισσότερα από μία πρόκριση. Οι Θεσσαλοί, από την πλευρά τους, έσωσαν στην πρεμιέρα το βαθμό με τη Λαμία, και πηγαίνουν στη Λεωφόρο για την έκπληξη. Στο άλλο ματς του Σαββάτου (26/8), ο Παναιτωλικός θέλει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, αλλά ο ΟΦΗ, τον οποίο περιμένει στο Αγρίνιο, έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Άρη.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ υποδέχονται Ατρόμητο και Κηφισιά, αντίστοιχα. Οι «ερυθρόλευκοι», με το μυαλό στη ρεβάνς με την Τσουκαρίτσκι για τα Play Off του UEFA Europa League, ευελπιστούν να κάνουν το 2×2, με τους Περιστεριώτες να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους στη φετινή σεζόν. Οι «ασπρόμαυροι», από την άλλη, λίγες ημέρες πριν το δεύτερο ματς με τη Χαρτς για τα Play Off του UEFA Europa Conference League, αντιμετωπίζουν στην Τούμπα την Κηφισιά που χρειάζεται να προσαρμοστεί άμεσα στα δεδομένα της κατηγορίας, όπως φάνηκε από την εμφάνισή της στους «Ζωσιμάδες».

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει, πάντως, στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σαρωτικός στην πρεμιέρα ο «Αγιαξ της Ηπείρου», με τα «καναρίνια» να ελπίζουν σε καλύτερη σεζόν από την περυσινή. Στο «Αθανάσιος Διάκος», τέλος, κοντράρονται Λαμία και Άρης που θα αναζητήσουν την πρώτη φετινή τους νίκη. Στο… τσακ το έχασαν το «τρίποντο» στο Βόλο οι Φθιώτες, στο… τσακ γνώρισαν την ήττα στο Ηράκλειο οι Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 

21:00 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 

20:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
20:00 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος
21:30 OPAPArena, ΑΕΚ – Πανσερραϊκός

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 

19:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Αρης
21:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Κηφισιά
21:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Keywords
Αναζητήσεις
super-league-oi-agones-paraskevis-savvatou-kyriakis.htm
Τυχαία Θέματα