Startups: Ένα πραγματικό… λεωφορείο θα ταξιδέψει από την Αθήνα στη Βιέννη

17:49 1/9/2014 - Πηγή: BankWars

Ένα πραγματικό λεωφορείο είναι έτοιμο να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Βιέννη έχοντας ως επιβάτες φοιτητές, επαγγελματίες και οποιοδήποτε νέο άνθρωπο θέλει να μοιρασθεί τις ιδέες του με επενδυτές που θα περιμένουν στον προορισμό του λεωφορείου πιστεύοντας και αξιολογώντας τις καινοτομίες ώστε να τοποθετήσουν τα κεφάλαιά τους.

Η Ελλάδα για πρώτη φορά συμμετέχει στον πανευρωπαικό θεσμό, το europestartupbus (αιτήσεις για

συμμετοχή γίνονται στο στο www.europe.star tupbus.com/pre-apply-now) μαζί με άλλες επτά χώρες – Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Γαλλία, Αγγλία, Εσθονία.

Η διάρκεια του ταξιδιού του ελληνικού λεωφορείου για την Βιέννη θα είναι 72 ώρες. Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον επίδοξοι επιβάτες-επιχειρηματίες και επαγγελματίες αλλά σίγουρα χρειάζονται και άλλοι.

Το πάντρεμα των νεοπαγών επιχειρήσεων με τους υποψήφιους επενδυτές θα λάβει σάρκα και οστά μετά την συνάντηση και των οκτώ λεωφορείων στην Βιέννη. Εκεί θα διοργανωθεί το Pioneers Festival, το συνέδριο όπου η τεχνολογία και η επιστήμη θα συναντήσουν την επιχειρηματικότητα με εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης μεταξύ των start-ups και των δυνητικών επενδυτών που θα συμμετέχουν.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα θα αποτελέσει σημαντική ευκαιρία προβολής και για καταξιωμένες επιχειρήσεις, ελληνικές και πολυεθνικές, που θα μπορούσαν να το στηρίξουν μέσω χορηγίας η διαφήμισης. Με τις ενέργειες αυτές θα μπορούσαν να συνδεθούν με ένα καινοτόμο θεσμό τα θετικά αποτέλεσμα του οποίου θα μπορούσαν να διαχυθούν σε όλη την ελληνική οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα