Skyserv Handling (πρώην Olympic): Συμφωνία με την FINNAIR για επίγεια εξυπηρέτηση στα Ελληνικά αεροδρόμια

Η Skyserv Handling ανακοινώνει την υπογραφή πολυετούς συμφωνίας με την φινλανδική αεροπορική εταιρεία Finnair για την παροχή επίγειας εξυπηρέτησης των αεροσκαφών της σε όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια.

Η Finnair είναι η πέμπτη παλαιότερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο με συνεχή παρουσία και ειδικεύεται στην σύνδεση της Ευρώπης με την Ασία μέσω

Ελσίνκι Για το 2014 η Finnair έχει ανακοινώσει πτήσεις προς 10 ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς δίνοντας περαιτέρω ώθηση στον εισερχόμενο τουρισμό από την Φινλανδία. Η Finnair είναι ο μοναδικός αερομεταφορέας της Βόρειας Ευρώπης με 4-star Skytrax κατάταξη, ενώ κατέχει το World Airline Award for Best Airline Northern Europe τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η Finnair είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας oneworld.

Η Skyserv Handling, μέλος του ομίλου εταιρειών Marfin Investment Group (MIG) είναι εταιρεία παροχής επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών με παρουσία σε 37 Ελληνικά αεροδρόμια και ισχυρό πελατολόγιο 200 αεροπορικών εταιρειών. Η εταιρεία μετά την πρόσφατη αναδιοργάνωση και βασιζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της υλοποιεί την νέα στρατηγική που στοχεύει στην αύξηση των αεροπορικών εταιρειών που εξυπηρετεί καθώς και την αύξηση των μεριδίων αγοράς που κατέχει. Παράλληλα στα πλαίσια του 5ετούς επιχειρησιακού σχεδίου συνεχίζει την σταδιακή αντικατάσταση του εξοπλισμού και του στόλου οχημάτων που χρησιμοποιεί. Επίσης η εταιρεία από τον Απρίλιο του 2014 θαδιαθέτει πιστοποίηση ISAGO.

Original article: Skyserv Handling (πρώην Olympic): Συμφωνία με την FINNAIR για επίγεια εξυπηρέτηση στα Ελληνικά αεροδρόμια.

Keywords
Αναζητήσεις
skyserv handling tupoi pou exipireti
Τυχαία Θέματα