Public: Νέα καταστήματα σε Αγρίνιο και Καβάλα – Eπένδυση άνω του 1 εκ. ευρώ

Με τα εγκαίνια δύο νέων καταστημάτων, στο Αγρίνιο και στην Καβάλα, η αλυσίδα Public ολοκλήρωσε το πλάνο ανάπτυξης που είχε θέσει σε εφαρμογή τα τελευταία 2 χρόνια, και πλέον διαθέτει 49 σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το νέο κατάστημα στο Αγρίνιο βρίσκεται σε

ένα νεοκλασικό κτίριο επί της οδού Αδερφών Παπαστράτου 3, ενώ το νέο κατάστημα στην Καβάλα επί της οδού Ομόνοιας 50 στεγάζεται σε ένα μοναδικό νεοκλασικό κτίριο, στο οποίο στεγάζεται και το επιμελητήριο Καβάλας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, τα δύο καταστήματα θα προσφέρουν την πληρέστερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, περισσότερες από 100 συσκευές tablets και smartphones live για δοκιμή από τον τελικό καταναλωτή, μια ευρεία συλλογή τίτλων gaming, βιβλίων, CD, DVD και παιδικών παιχνιδιών και μια πλούσια ατζέντα εκδηλώσεων.

Επιπλέον, σε αυτά απασχολούνται συνολικά 43 άτομα από τις τοπικές κοινωνίες, ενώ η επένδυση και για τα 2 καταστήματα υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα τα νέα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη δημιουργία ενός φιλικού κι ασφαλούς περιβάλλοντος για άτομα με κινητικά προβλήματα. Συγκεκριμένα και τα 2 διαθέτουν ράμπα πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα, εφαπτόμενη στο κτίριο καθώς επίσης ασανσέρ και WC ΑΜΕΑ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πάγια πολιτική της εταιρίας είναι να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι τα καταστήματά της προσβάσιμα στα άτομα με κινητικά προβλήματα, αλλά και να διευκολύνει την επίσκεψη κι άλλων εμποδιζόμενων ατόμων, όπως είναι οι γονείς με παιδικά καροτσάκια, οι ηλικιωμένοι, γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή και προσωρινά τραυματισμένοι.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του 2014, τα Public άνοιξαν τις πόρτες τους σε πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως η Αλεξανδρούπολη, ο Πύργος, η Χαλκίδα, η Δράμα, οι Σέρρες, η Λάρισα, η Καλλιθέα, η Ρόδος (στο κέντρο) και τα Τρίκαλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα