MΥΚΟΝΟΣ: Χλιδή στο πάρτι με Βίσση – Κοντσίτα – Oι επώνυμοι “μαιντανοί” δεν πήγαν για να μην ξεφτυλιστούν – video – φωτο

upd: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Καρφίτσα δεν έπεφτε το βράδυ του Σαββάτου στο μεγάλο πάρτι για τα 40 χρόνια καριέρας της Άννας Βίσση στη Μύκονο στο club Jackie O.

Φτώχεια …καταραμένη με το ποτό από 100 – 450 ευρώ το άτομο, ανάλογα με τη θέση!

Τραγουδώντας μαζί το «Everything», το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision της Αθήνας, εμφανίστηκαν Άννα Βίσση και Κοντσίτα .

Φορώντας ένα λευκό σύνολο, η νικήτρια της φετινής Eurovision έκανε τρεις εμφανίσεις στη σκηνή -ερμηνεύοντας, φυσικά, και το «Rise Like A Phoenix» με το οποίο κέρδισε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού- με τον κόσμο να την χειροκροτά και την Άννα να προσπαθεί να την μάθει ελληνικά.

«Θεέ μου, ζείτε στον παράδεισο!», είπε από μικροφώνου η Κοντσίτα, εμφανώς μαγεμένη από τις ομορφιές της Ελλάδας, ενώ η Άννα προσπάθησε να της μάθει να λέει «σ’ αγαπώ», αλλά και της ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση, λέγοντας χαριτολογώντας πως στην Ελλάδα ο κόσμος πηγαίνει στα μαγαζιά αργά και διασκεδάζει ως αργά!

Οι δύο γυναίκες ένωσαν τις φωνές τους και τραγούδησαν το «Everything», με τον κόσμο να τις αποθεώνει και πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό της Μυκόνου, σε ένα πάρτι – υπερπαραγωγή που θα συζητηθεί πολύ!

http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=238103&artTitle=deite_vissi__kontsita_tragoudoun_mazi_zeite_ston_paradeiso_eipe_i_nikitria_tis_eurovision

Απουσιάζουν τα ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου, οι εφοπλιστές και τα ονόματα της τηλεοπτικής σόου μπιζ, αυτοί που ουσιαστικά συνέβαλαν για την δημιουργία ενός μύθου γύρω απο το όνομα Άννας Βίσση.

Ηλίας Ψινάκη, Πέτρος Κωστόπουλος, Καλομοίρα, Χάρη Σιανίδης, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αλλά και η κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία Καρβέλα ήταν μερικοί απ’ όσους κατέγραψε ο φακός του Mykonos Live Tv. Η παρουσία που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ήταν φυσικά εκείνη του Ιταλού σχεδιαστή Valentino, στον οποίο η Άννα Βίσση έκανε ειδική μνεία κι εκείνος απάντησε με μια θερμή υπόκλιση.

Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live Tv

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YmT254aFZBc

ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ ΑΠΌ ΤΟ PROTOTHEMA.GR

- Ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης συνοδεύει τον διάσημο μόδιστρο Βαλεντίνο και την παρέα του. Η Άννα Βίσση τους καλοσωρίζει και τους αφιερώνει μερικές απο τις επιτυχίες της. Κάποια στιγμή ο Βαλεντίνο θα σηκωθεί από το τραπέζι και θα φιλήσει στα χείλη στη τραγουδίστρια. Εκείνη λίγο μετά θα κατέβει απο τη σκηνή και θα φωτογραφηθεί μαζί τους. Ο Βαλεντίνο θα αποχωρήσει έπειτα από περίπου μια ώρα μαζί με τον Ηλία Ψινάκη. Ο διάσημος μόδιστρος ήρθε στη Μύκονο με το ιδιωτικό του τζετ μαζί μαζί με τον συνεργάτη του Τζιανκάρλο Τζαμέτι.

- Στα μέσα της βραδιάς μια γνώριμη ανδρική φιγούρα κάνει την εμφάνισή της. Είναι ο πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος που συνεχίζει τις διακοπές του στο νησί των ανέμων παρέα με φίλους του και προσκλήθηκε από την Σοφία Καρβέλα και τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά. Η Άννα Βίσση θα τον χαιρετήσει απο το μικρόφωνο όμως μάλλον θα παρεξηγήσει την γυναικεία συντροφιά που τον ακολουθεί. Χωρίς πολύ σκέψη και μέσα στην έξαψη της βραδιάς του αφιερώνει την επιτυχία «Ερωτευμενάκι» κάτι που προκαλεί έκπληξη ακόμα και στον ίδιο. Ο αμήχανος Πέτρος Κωστόπουλος θα αποχωρήσει απο το μαγαζί λίγη ώρα μετά…

ΜΥΚΟΝΟΣ – ΣΗΜΕΡΑ: Φτώχεια …καταραμένη – 450 ευρώ το άτομο στο πάρτι της χλιδής με Βίσση – Κοντσίτα

Διαβάστε και θα φρίξετε με τις τιμές για την συναυλία της Βίσση και του Κοντσιτά.

450 ευρώ το άτομο στην πρώτη σειρά!!!

-100 ευρώ, στο όρθιο και με ένα ποτό!
-450 ευρώ ευρώ το άτομο στην πρώτη σειρά, με μενού και σαμπάνια ανά 4 άτομα!
-400 ευρώ το άτομο στις υπόλοιπες σειρές, με μενού και σαμπάνια ανά 4 άτομα.
-300 ευρώ το άτομο σε καναπέ, στο πρώτο stage, με σαμπάνια ανά 4 άτομα.
- 250 ευρώ το άτομο στο δεύτερο stage, με σαμπάνια ανά 4 άτομα

Keywords
Τυχαία Θέματα