H Durex γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πολλά δώρα

19:08 5/2/2014 - Πηγή: BankWars

Με ένα πρωτότυπο διαγωνισμό, που χαρίζει πολλά δώρα γεμάτα αγάπη γιορτάζει η εταιρεία προφυλακτικών Durex τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ταυτόχρονα όμως σου δίνεται και η ευκαιρία να αποδείξεις πόσο ερωτευμένος ή ερωτευμένη είσαι στο The Mall Athens

Kissing Point.

Ο διαγωνισμός αυτός λέγεται «Stand up for Great Love». Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανακαλύψεις στις συσκευασίες προφυλακτικών Durex τον κατάλληλο κωδικό και τα πιο Greatly Loving δώρα, με πρώτο και καλύτερο ένα υπέροχο ταξίδι στη Βαρκελώνη, σε περιμένουν.

Από τις 10 λοιπόν Ιανουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2014 αγοράζοντας προφυλακτικά Durex με τη σήμανση Stand up for Great Love σε όλες τις αλυσίδες των σουπερμάρκετ, μπορεί να γίνουν δικά σου τα εξής:
• Ένα ταξίδι στην πανέμορφη Βαρκελώνη για 2 άτομα (περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορά από και προς το ξενοδοχείο και 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων*)
• 5 ρομαντικά δείπνα για 2 άτομα και
• 50 Durex Love Boxes με προϊόντα Durex

Σημείωση: Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.durexgreatlove.gr, να πληκτρολογήσουν το μοναδικό κωδικό που βρήκαν στη συσκευασία και να συμπληρώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία στα αντίστοιχα πεδία, ή να στείλουν ένα γραπτό μήνυμα από κινητό τηλέφωνο στο 54045, με τον κωδικό συμμετοχής DU (κόστος μηνύματος 0,25€ + Φ.Π.Α). Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στη σελίδα www.durexgreatlove.gr στις 07.04.2014 και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με γραπτό μήνυμα.

Original article: H Durex γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πολλά δώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα