Eυ. Μεϊμαράκης: Ο χρόνος τελειώνει την Κυριακή – Φέρτε τη συμφωνία για να σωθεί η χώρα

Ο χρόνος εξαντλείται την Κυριακή. Εκεί που νομίζατε ότι κερδίζετε χρόνο χάνατε. Σήμερα ξεκαθαρίζουμε τους λογαριασμούς μας με την ιστορία και σας λέω ότι με την ιστορία η ΝΔ έχει ήσυχη την συνείδησή της, φροντίσετ κι εσείς να έχετε ήσυχη την συνείδησή σας και να κρατήσετε την Ελλάδα στην Ευρώπη, τόνισε ο μεταβατικός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Είμαστε μαζί σας

σ’ αυτή την πορεία επειδή σεβόμαστε την αγωνία των πολιτικών, τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

“Πονέσαμε πολύ όταν ήταν να πάρουμε απόφαση. Και δεν κοιμηθήκαμε πολλες φορές. Γι’αυτόσας λέμε ότι σας καταλαβαίνουμε. Γιατί κάνετε το εθνικό σας καθήκον.Εμείς όμως όταν το κάναμε μας λοιδωρήσατε. Σας καταλαβαίνουμε και σας συμπονούμε. Ξέρουμε ότι ό,τι κάνετε κατ’ ανάγκγη γίνεται. Μας αδικούσατε μ’ όλα αυτά τα επίθετα που μας κατηγορούσατε”, σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το Δεκέμβριο του 14 ήταν καλύτερα η χώρα από σήμερα, όμως μας οδηγήσατε σε εκλογές και κατόπιν σ’ αυτή την κατάσταση, υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για τη δραματική επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα