Eurobank: Το Σχέδιο Συµβάσεως Συγχωνεύσεως με Proton Bank

Στις 17.10.2013 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες δηµοσιότητας του Σχεδίου Συµβάσεως Συγχωνεύσεως µε βάση το οποίο η «Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυµη Εταιρεία» (εφεξής «EUROBANK») θα απορροφήσει την τραπεζική ανώνυµη εταιρεία «Νέα PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» (εφεξής «Νέα PROTON»), οι µετοχές της οποίας ανήκουν κατά 100% στην απορροφούσα EUROBANK.

Από

σήµερα, 18.10.2013, είναι στη διάθεση των µετόχων της EUROBANK, στις ιστοσελίδες των συγχωνευόµενων τραπεζών, καθώς και στην έδρα της Νέας PROTON, και συγκεκριµένα στην Αθήνα, στα γραφεία της επί της οδού Έσλιν και Αµαλιάδος 20, Τ.Κ. 11523, (τηλ. 210 6970 000), τα κατωτέρω έγγραφα

α) το Σχέδιο Συµβάσεως Συγχωνεύσεως των ανωτέρω τραπεζών

β) οι Ισολογισµοί Μετασχηµατισµού της 30.6.2013 της EUROBANK και της Νέας PROTON (για το σκοπό της συγχώνευσης)

γ) οι Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις και Εκθέσεις ∆ιαχείρισης του ∆ιοικητικού Συµβουλίου των τριών τελευταίων χρήσεων της EUROBANK και της πρώτης υπερδωδεκάµηνης χρήσης της Νέας PROTON και

δ) οι Εκθέσεις Ορκωτών Ελεγκτών σχετικά µε τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των υπό συγχώνευση τραπεζών και το Σχέδιο Σύµβασης Συγχώνευσης και συγκεκριµένα για µεν την EUROBANK του ορκωτού ελεγκτή κ. Χριστόδουλου Σεφέρη της ελεγκτικής εταιρείας «ΕΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ (ΕΛΛΑΣ) ΟΡΚ ΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α.Ε.», για δε τη Νέα PROTON του ορκωτού ελεγκτή κας ∆έσποινας Μαρίνου της ελεγκτικής εταιρείας «ΠράιςγουώτερχαουςΚούπερς, Ανώνυµος Ελεγκτική Εταιρία».

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι µέτοχοι της EUROBANK να λάβουν γνώση των ανωτέρω εγγράφων, τα οποία θα παραµείνουν στη διάθεσή τους επί ένα µήνα από την ανωτέρω ηµεροµηνία και συγκεκριµένα µέχρι τις 19.11.2013.

Μετά την παρέλευση του ανωτέρω διαστήµατος και τον έλεγχο από τα ∆ιοικητικά Συµβούλια των συγχωνευόµενων τραπεζών της τήρησης της διαδικασίας συγχώνευσης, θα υπογραφεί η συµβολαιογραφική σύµβαση συγχώνευσης, χωρίς να προηγηθούν αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων των συγχωνευόµενων τραπεζών. Η συγχώνευση θα ολοκληρωθεί µε την καταχώριση της σχετικής εγκριτικής απόφασης του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στο Γενικό Εµπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.)

Keywords
Τυχαία Θέματα