ΣΑΜΑΡΑΣ: “Να κερδηθεί η μάχη της καθημερινότητας”

«Το πραγματικά κοινωνικό κράτος δεν χτίζεται με λαϊκισμούς, ούτε με παρακομματικούς μηχανισμούς», είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στα εγκαίνια της Αγοράς του Καταναλωτή στο Ρέντη.

Ο πρωθυπουργός, τόνισε πως «αναγνωρίζω τον αγώνα κάθε οικογένειες, τις τεράστιες δυσκολίες που υφίσταται και ξέρω επίσης πως πολλές φορές παρά τις προσπάθειες δεν βρίσκεται το ελληνικό Δημόσιο εκεί που πρέπει και δεν λειτουργεί ως πραγματικό στήριγμα για

τον ελληνικό πολίτη».

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ακόμη ότι οι μικρές μάχες θα φέρουν την ανάπτυξη, τη βιώσιμη ανάπτυξη. Αυτό που χρειάζεται είπε ο πρωθυπουργός είναι «λίγα λόγια και πολύ δουλειά». Επισημαίνοντας παράλληλα «η πρώτη υποχρέωση είναι η κοινωνική συνοχή, η αλληλεγγύη και η ανάπτυξη».

Στα εγκαίνια της Αγοράς του Καταναλωτή, εκτός από τον κ. Αντώνη Σαμαρά, παρευρέθηκε και ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος παρέλαβε και επιταγή 851.360 ευρώ ως τελευταία δόση από το συνολικό ποσό των 4,3 εκατ. ευρώ που αποδίδει ο Οργανισμός ως επιστροφή κεφαλαίου στο ελληνικό δημόσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα