Equity Investment Forum: Πάνω από 400 διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις με αντικείμενο τις επενδύσεις

Περισσότερες από 400 διμερείς συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών μεταξύ επιχειρηματιών που υπέβαλλαν επιχειρηματικά σχέδια, στο πλαίσιο του Equity Investment Forum, με τα venture capital και private equity funds προκειμένου να διερευνήσουν πιθανή συνεργασία και επενδυτική συμμετοχή.

Οι

επιχειρηματίες θα συναντηθούν επίσης με στελέχη του Χρηματιστηρίου και τις εταιρίες συμβούλων του για να πληροφορηθούν σχετικά με τις διαδικασίες ένταξης τους, με στελέχη του Enterprise Greece, ώστε να ενημερωθούν για τις δυνατότητες εξωστρέφειας της επιχείρησής τους, καθώς και με στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ προκειμένου να ενημερωθούν τόσο για τις ευκαιρίες διεθνούς τεχνολογικής ή επιχειρηματικής συνεργασίας όσο και για Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες και υφιστάμενα εργαλεία στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Επίσης σήμερα στο πλαίσιο του Φόρουμ θα πραγματοποιηθούν workshops με τέσσερις θεματικές ενότητες: «Διαχείριση Διανοητικής Ιδιοκτησίας και Πατέντες», «Χρηματοδότηση της καινοτομίας στις ΜμΕ: ευρωπαϊκές πολιτικές και εργαλεία», «Μετατρέποντας την ιδέα σε επιχείρηση για να προσελκύσει επενδυτές», και «Προετοιμασία εισαγωγής σε χρηματιστηριακές αγορές».

Παράλληλα, θα υπάρξει για πρώτη φορά Networking Event μεταξύ μελών της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων, της Ισραηλινής επιχειρηματικής αποστολής και της Israel Advanced Technology Industries (IATI). Το Ισραήλ είναι φέτος η τιμώμενη χώρα στο συνέδριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα