Champions League: Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν στους «8»

00:34 7/3/2013 - Πηγή: BankWars

Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν πήραν την πρόκριση στους «8» του Champions League. Η «μεγάλη κυρία» επικράτησε 2-0 της Σέλτικ στο Τορίνο, ενώ οι Παριζιάνοι αρκέσθηκαν στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη μαχητική Βαλένθια. Η Γιουβέντους είχε επιβληθεί των Σκωτσέζων με 3-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς, ενώ η γαλλική ομάδα είχε νικήσει το σύνολο του Βαλβέρδε με

2-1 μέσα στην Ισπανία.

Γιουβέντους-Σέλτικ 2-0
Η Γιουβέντους σφράγισε και τυπικά την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ επικρατώντας 2-0 στο Τορίνο της Σέλτικ, την οποία είχε νικήσει (3-0) και στη Γλασκόβη. Ο Αλεσάντρο Μάτρι στο 24΄ και ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα στο 65΄ πέτυχαν τα δύο γκολ για τη «Μεγάλη Κυρία». Αρχηγός της Σέλτικ στο σημερινό ματς, ήταν ο Γιώργος Σαμαράς.

Η «Γιούβε» έμεινε αήττητη για 18ο ευρωπαϊκό ματς (9 νίκες, 9 ισοπαλίες), ενώ δεν δέχθηκε γκολ για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Παρί Σεν Ζερμέν-Βαλένθια 1-1
Η Παρί Σεν Ζερμεν αναδείχθηκε ισοπάλη 1-1 με την Βαλένθια στο «Παρκ ντε πρενς» και σε συνδυασμό με την νίκη (2-1) στην Ισπανία προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γάλλοι που παρατάχθηκαν χωρίς τον τιμωρημένο Ιμπραΐμοβιτς αγωνίστηκαν με σαφή αμυντικό προσανατολισμό θέλοντας να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ.

Η Βαλένθια όμως κατάφερε να προηγηθεί στο 55΄με δυνατό σουτ του Ζόνας. Πριν προλάβουν τα «φίδια να ζώσουν» τους γηπεδούχους, ο Εζέκιελ Λαβέτσι ισοφάρισε στο 66’ και με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι πήρε την πρόκριση στους «8».

Keywords
Τυχαία Θέματα