BBC: Εκτός “Top Gear” ο Τζέρεμι Κλάρκσον – Χτύπησε τον συνεργάτη του;

Σε νέες περιπέτειες έμπλεξε ο εκκεντρικός 54χρονος παρουσιαστής της εκπομπής “Top Gear”, ο οποίος φέρεται να χειροδίκησε κατά συνεργάτη του με αποτέλεσμα το BBC να τον θέσει σε «εκτός» και να μην προβληθεί το επεισόδιο της Κυριακής.

«Μετά από μια διένεξη με έναν παραγωγό του BBC, ο Τζέρεμι Κλάρκσον, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, λόγω επικείμενης έρευνας. Κανείς άλλος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Το Top Gear

δεν θα προβληθεί την Κυριακή» ήταν η επίσημη ανακοίνωση του βρετανικού περιοδικού.

Σύμφωνα με το περιοδικό Radio Times, ωστόσο, η «διένεξη» στην οποία αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του καναλιού, ήταν μια ωραιότατη μπουνιά την οποία δέχτηκε αρσενικός παραγωγός, από το χέρι του Κλάρκσον.

Η αγγλική tabloid, Metro, όπως και η ιρλανδική Daily Mirror, αναφέρουν πως ο τύπος, ο οποίος δέχτηκε το «χάδι» του Κλάρκσον, είναι ο Ιρλανδός βοηθός παραγωγός, Όισιν Τάιμον. Ο 36χρονος βρίσκεται στην εκπομπή εδώ και επτά χρόνια, όμως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα, μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα γυρισμάτων, ο Κλάρκσον δεν βρήκε κάτι να φάει και χτύπησε όποιον βρήκε μπροστά του. Και δυστυχώς για τον Τάιμον, βρέθηκε να φταίει που γουργούριζε η κοιλιά του 54χρονου παρουσιαστή.

Ο δεξιός βουλευτής Γκουίντο Φοκς δημιούργησε μια διαδικτυακή σελίδα, η οποία τιτλοφορείται «Bring Back Clarkson» (εκ του BBC), η οποία μαζεύει υπογραφές όσων επιθυμούν ή καλύτερα απαιτούν να επιστρέψει ο ιδιόρρυθμος παρουσιαστής στα πλατό του καναλιού. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη κίνηση έχει μαζέψει 25.000 «υπογραφές».

Keywords
Αναζητήσεις
top gear κλαρκσον απόλυση
Τυχαία Θέματα