METLIFE: Πρωτιά στην παγκόσμια λίστα του Fortune

Στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Fortune για τις πιο «Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρίες στον Κόσμο» κατέλαβε η MetLife, στον κλάδο της, από τη δεύτερη όπου βρισκόταν το 2014.

Για τη διαμόρφωση της κατάταξης, το Fortune μέτρα την εταιρική φήμη και την απόδοση με βάση εννέα χαρακτηριστικά: την καινοτομία, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, την κοινωνική ευθύνη, την ποιότητα management, την αξιοποίηση εταιρικών στοιχείων, την οικονομική ευρωστία, τη μακροχρόνια επένδυση, την ποιότητα

προϊόντων και υπηρεσιών και την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο 2014 σε περισσότερα από 4.000 στελέχη, διευθυντές και οικονομικούς αναλυτές.

“Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο Νο 1 της λίστας του Fortune για τις πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρίες στον κλάδο μας αποτελεί την αναγνώριση της θέσης της MetLife ως την κορυφαία εταιρία ασφαλειών ζωής και ομαδικών ασφαλίσεων προσωπικού παγκοσμίως», δήλωσε ο Steven A. Kandarian, Chairman, President & CEO της MetLife.

«Αυτή η διάκριση ανήκει στους 65.000 εργαζόμενους της MetLife για όλα όσα κάνουν για να προσδώσουν αξία στους πελάτες και τους μετόχους μας», συμπλήρωσε

Keywords
Τυχαία Θέματα