Ζήνα Κουτσελίνη: Η Σκορδά μπορεί και μόνη της

Η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλάει για όλα. Για την Ελένη Μενεγάκη, τη Φαίη Σκορδά, την Τατιάνα Στεφανίδου, για την απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση και για την υπέροχη κόρη της που της άλλαξε τη ζωή. Όλα αυτά ,σε μια εκ βαθέων συνέντευξη

στο patrasevents.

Να σχολιάσουμε κάποια πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Ξεκινώ από τη φίλη σου και για χρόνια συνεργάτιδα, Ελένη Μενεγάκη. Για να δω θα μπορέσεις να κρίνεις αντικειμενικά;

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει παρά πολύ καλά, να ψυχαγωγεί τον κόσμο όπως το έκανε στο πρωινό, απλώς τώρα το κάνει το μεσημέρι.

Είμαι αμερόληπτη. Μα την έχω κρίνει την Ελένη για επιλογές του παρελθόντος, όταν ήταν στην πρωινή ζώνη και δεν πήγαινε καλά. Δεν έχω πρόβλημα, εγώ να ξέρεις αγαπάω απ’ την ψυχή μου και κρίνω απ’ την ψυχή μου. Ποτέ δεν θα πω στον άλλον ψέματα, πόσο μάλλον στην Ελένη που την αγαπώ.

Ακόμα και όταν δουλεύαμε μαζί, όταν η εκπομπή που παρήγαγα δεν είχε κάτι να μου τραβήξει το ενδιαφέρον και η Ελένη δεν ήταν καλή, της έλεγα, «σήμερα ήσουν μια κακή παρουσιάστρια». Ξέρει πως θα την κρίνω πάντα με αγάπη και γι’ αυτό νομίζω ότι τώρα πια έχει βρει τον δρόμο της. Έφυγε απ’ το κακό παρελθόν της και έχει ένα λαμπερό παρόν.

Τατιάνα Στεφανίδου. Πως βλέπεις την φετινή της τηλεοπτική πορεία;

Νομίζω ότι έφυγε απ’ τον περσινό δύσκολο δρόμο της και πήγε σε μονοπάτια που η ίδια ήξερε και έκανε από τον Αnt1, δηλαδή την παλιότερη συνταγή την οποία συνεχίζει τώρα στο Star. Της πάει αυτό που κάνει και δεν μπορώ να φανταστώ την Τατιάνα, να είναι παρουσιάστρια πρωινού προγράμματος.

Περιμένουμε το πρωινό του Mega με Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά- ή το αντίθετo- που απ’ ότι φαίνεται δεν θα έχει ανταγωνισμό. Ποιο όνομα θα έβαζες πρώτο στη μαρκίζα;

Στην μαρκίζα βάζω πρώτη την γυναίκα. Φαίη Σκορδά δηλαδή, γιατί δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα είχε επιτυχία μια πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα μπροστάρη.

Είναι απαραίτητη η συνταγή με την Φαίη. Εγώ πιστεύω ότι η Φαίη θα ανταποκρινόταν άξια και μόνη της σε αυτό το πρωινό πρόγραμμα. To γεγονός ότι είναι μαζί με τον Γιώργο, κάνει το πρόγραμμα πιο πλούσιο.

Τους βλέπω φέτος να είναι μόνοι τους (χαμογελώντας), άρα νομίζω ότι αν δεν έχουν δυναμική παρουσία, έχουν αποτύχει.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι καλύτερα πλέον πίσω από τις κάμερες;

Η Ρούλα Κορομηλά για εμένα έχει ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της τηλεόρασης και νομίζω ότι τώρα έχει βρει τον δρόμο της πίσω από τις κάμερες.

Πηγή: entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα