Ζευγάρι διαρρηκτών έκλεβε ότι μπορούσε να πουληθεί

Ό,τι μπορούσε να… πουληθεί έκλεβε ένα ζευγάρι διαρρηκτών που χτύπησε μέσα σε ένα βράδυ δυο επιχειρήσεις στην πόλη της Πρέβεζας! Είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν αρπάξει ακόμη και… παπούτσια, τα οποία δεν βρέθηκαν στην κατοχή τους όταν εντοπίστηκαν μετά την εξιχνίαση των δυο υποθέσεων.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα βοήθησαν τους άνδρες της Ασφάλειας να βρουν την άκρη του νήματος στις δυο κλοπές και να φτάσουν στον 31χρονο άνδρα και την 28χρονη συνεργό του που τις είχαν διαπράξει. Ξημερώματα της 14ης Σεπτεμβρίου είχαν διαρρήξει αρχικά ένα γραφείο με αιχμηρό αντικείμενο και είχαν

αρπάξει έναν υπολογιστή και άλλα αντικείμενα αξίας 3.000 ευρώ. Λίγο αργότερα, είχαν παραβιάσει το λουκέτο από την πόρτα της ενός αποθήκης εμπορικού καταστήματος και είχαν «σηκώσει»… 19 ζευγάρια παπούτσια.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και σύσταση συμμορίας που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις, αλλά και για να βρεθούν τα κλοπιμαία των δυο υποθέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα