«Νιώθω άλλος άνθρωπος» αναφέρει η Χατζίδου μετά την αισθητική επέμβαση που έκανε

Καλεσμένη στο «Όλα τρέλα» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Ελένη Χατζίδου, η οποία μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού – μεταξύ άλλων – για την αισθητική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό της.

«Πονάει μια τέτοια αλλαγή, αλλά όταν θες κάτι πάρα πολύ και ξέρεις πως το αποτέλεσμα θα είναι καλό λες “μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος!”. Το έψαξα πάρα πολύ το θέμα με τον

γιατρό. Επειδή είχα πρόβλημα με το διάφραγμα και την αναπνοή μου και με επηρέαζε και στο τραγούδι, αλλά και στον ύπνο, έλεγα πως αν μπω να φτιάξω το διάφραγμά μου, δεν επρόκειτο να μη φτιάξω και το προβληματάκι στη μύτη μου» δήλωσε η τραγουδίστρια και παίκτρια του σόου χορού Dancing with the stars.

Όσο για το πώς νιώθει μετά από αυτή της την αλλαγή; «Νιώθω άλλος άνθρωπος. Δεν αισθάνομαι, βέβαια, πως έκανα τόσο μεγάλη αλλαγή – μου το λένε και οι γονείς μου και οι κολλητές μου. Στην αρχή που ήμουν πρησμένη ήταν λογικό να τρομάξουν. Για ένα μήνα ήμουν πολύ διαφορετική, αλλά ήξερα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν καλό. Το ήθελα από μικρή, αλλά τελευταία το πρόσεξα όταν άρχισα να βγαίνω σε εκπομπές ή να φωτογραφίζομαι», είπε η τραγουδίστρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα