Βενιζέλος: Ο κ. Τσίπρας εκπροσωπεί τα συμφέροντα των heads funds και των τραπεζιτών

Σκληρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στη Βουλή.

Διαβάστε τι είπε:

Ο κ. Τσίπρας εκπροσωπεί τα συμφέροντα των heads funds,

των τραπεζιτών που έχουν ενοχληθεί βαθύτατα από το PSI και στοχοποιούν το ΠΑΣΟΚ και εμένα προσωπικά.

Η σύγκρουση είναι και πάλι παρούσα. Από την μια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η φωνή του παρελθόντος και του εθνικού διχασμού και από την άλλη η φωνή του μέλλοντος και της εθνικής ενότητας.

Η δική σας ομερτά ποια είναι; υπάρχει εξ αντικειμένου ομερτά με αυτά τα συμφέροντα που επενδύουν στην ήττα της χώρας. Σταματήστε να υπονομεύετε το εγχείρημα της επαναγοράς των ομολόγων.

Η πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζεται από τσαμπουκάδες προς στους παρόντες ευρωπαϊκούς συσχετισμούς. Δεν χωράνε όμως τσαμπουκάδες γιατί μπορεί να τους κάνεις ζημιά αλλά εμείς θα έχουμε καεί ολοσχερώς πρώτοι. Ο Ελληνας πολίτης θα έχει μαρτυρήσει κανονικά.

Αναζητάτε ευθύνες για το παρελθόν και τους χειρισμούς που οδήγησαν στον δημοσιονομικό εκτροχιασμό όμως από την άλλη επιθυμείτε την διατήρηση αυτών των χειρισμών.

Το ΠΑΣΟΚ είναι υπερήφανο  για το βάρος που σηκώσαμε και σηκώνουμε. Χρειάζεται η έρευνα, πρέπει όμως να ποια είναι πριν και μετα του 2009, ποια ελληνικά και ποια ευρωπαϊκά ποια πολιτικά; Δεν υπάρχει ευθύνη των κόμματων της αριστεράς; Αυτή την ώρα έχουμε  μια θετική προοπτική και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Εμείς κάναμε την επιλογή μας και προτεραιότητα είναι η καθιέρωση της σταθερότητας.

Δείτε το βίντεο:

Φωτό: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα