Τρόμος στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου- Βούλιαξε βάρκα με 5 επιβάτες- Διασώθηκαν όλοι τους

Παρολίγο τραγωδία χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι όταν βάρκα με 5 επιβάτες ανατράπηκε με αποτέλεσμα να βρεθούν μέσα στη νύχτα στη θάλασσα.

Αν και χωρίς σκάφος οι άνδρες του Λιμενικού στο Μεσολόγγι με την συνδρομή ιδιωτών έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν τις προσπάθειες διάσωσης των επιβατών.

Το πολύ σοβαρό συμβάν σημειώθηκε στις 8:30 το βράδυ χθες, μέρα της γιορτής του Αγίου Σώστη,  όπου πολλοί κάτοικοι της περιοχής πηγαίνουν στο ομώνυμο εκκλησάκι στο Βασιλάδι με βάρκες, γαϊτες κτλ.

Εκείνη την ώρα ιδιοκτήτης παραπλέοντος σκάφους ειδοποίησε τον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού

ότι μια γαϊτα  είχε ανατραπεί και άγνωστος αριθμός ατόμων βρίσκονταν στην θάλασσα βρίσκονταν στην θάλασσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό στο Μεσολόγγι, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο με ιδιωτικό σκάφος, αφού το σκάφος της υπηρεσίας βρίσκεται σε ακινησία.

Μέσα στο σκοτάδι και σε διάστημα περίπου 15 λεπτών οι λιμενικοί, με την βοήθεια και ιδιωτών, εντόπισαν τα πέντε άτομα που βρίσκονταν στην θάλασσα και τα περισυνέλεξαν με ασφάλεια. Επρόκειτο για τρεις άνδρες και δυο γυναίκες ηλικίας 39 έως 73 ετών και οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγείας τους.

Για μια ακόμη φορά αναδεικνύεται η ετοιμότητα των λιμενικων της περιοχής, αλλά και η εγκαταλέιψη και αδιαφορία της Πολιτείας, απέναντι στις ανάγκες της υπηρεσίας.

Πηγή: agriiniopress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα