Τον έπνιξαν τα κύματα – Το χρονικό της τραγωδίας στην Ιεράπετρα[ΒΙΝΤΕΟ]

Σε τραγωδία φαίνεται να μετατράπηκε η Κυριακάτικη βόλτα μίας παρέας τεσσάρων ατόμων αφού όπως όλα δείχνουν ο ένας από αυτούς έχει χάσει τη ζωή του, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν αναποδογύρισε με αποτέλεσμα η παρέα να βρεθεί μέσα στη θάλασσα της οποίας τα κύματα μέχρι και αυτή την ώρα είναι μανιασμένα.

Ο άτυχος 46χρονος αγνοείται εδώ και πολλές ώρες με τις αρχές να εμφανίζονται απαισιόδοξες, εκτιμώντας πως ο άτυχος άνδρας έχει φύγει από τη ζωή. Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα και στη περιοχή επικρατεί κακοκαιρία, κάτι που δυσχεραίνει τις έρευνες για τον εντοπισμό

του.

Να σημειωθεί ότι χθες το απόγευμα, οι λιμενικές αρχές μετά από πολύωρες έρευνες, κατάφεραν να εντοπίσουν τον άτυχο 46χρονο ο οποίος διακρίνονταν να επιπλέει ανάσκελα και να είναι αναίσθητος. Λόγω όμως της σφοδρής κακοκαιρίας και των άγριων κυμάτων της θάλασσας, το σώμα του 46χρονου άνδρα χάθηκε ξανά μέσα στα νερά της θάλασσας της Ιεράπετρας.

Για τον εντοπισμό του αγνοούμενο συνέδραμαν δυνάμεις του λιμενικού και της ΕΜΑΚ τόσο από ξηράς όσο και από τη θάλασσα ενώ τις έρευνες βοήθησε και ελικόπτερο Σούπερ Πούμα που αναμένεται να συμμετάσχει και στην σημερινή επιχείρηση. Οι υπόλοιποι 3 της παρέας είναι καλά στην υγεία τους αφού μετά το τραγικό συμβάν μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το χρονικό

Η κυριακάτικη βόλτα στο Γαϊδουρονήσι έμελλε να καταλήξει σε τραγωδία για τους τέσσερις φίλους από την Ιεράπετρα όταν φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε λόγω των θυελλωδών ανέμων με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα. Οι τέσσερις άνδρες πάλεψαν με τα μανιασμένα κύματα ενώ αίσιο ήταν το τέλος για τους τρεις από αυτούς όχι όμως και για τον τέταρτο ο οποίος ως και αυτή την ώρα αγνοείται.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς χτες το μεσημέρι και άμεσα σήμανε συναγερμός στη λιμενική αρχή ενώ με τη συμμετοχή και της ΕΜΑΚ στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση των ανδρών. Οι τρεις της παρέας ο 35χρονος, ο 41χρονος και ο 53χρονος κατάφεραν να βγουν από τον εφιάλτη ενώ ο 45χρονος τους φίλος τους στην προσπάθεια του να σώσει το σκυλί που είχαν μαζί τους σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως χτύπησε στα βράχια.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εντοπίστηκε να επιπλέει χωρίς να κινείται με τις ελπίδες για την ζωή του να εξατμίζονται όσο οι ώρες περνούν και τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι έχει χάσει τη ζωή του. Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται για δεύτερη μέρα σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου.

Πηγή: prismanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα