Το τραγικό μπέρδεμα με την ταυτότητα της Crystle Campbell που σκοτώθηκε στη Βοστόνη

Η 29χρονη Crystel Campbell ήταν το ένα από τα τρία θύματα της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ του αμερικανικού τύπου, ο πατέρας της αποκάλυψε εχθές ότι το προσωπικό του νοσοκομείου του είχε πει ότι έσωσαν την κόρη του -ενώ στην ουσία είχαν σώσει την φίλη της.

Η Krystle Campbell, 29 ετών, ονομάστηκε ως ο δεύτερος άνθρωπος που πέθανε στην βομβιστική επίθεση της Βοστώνης. Είχε πάει με την φίλη της Karen Brand, να παρακολουθήσει τον σύντροφο της Karen να τερματίζει. Οι δύο φίλες βρισκόταν στο σημείο της πρώτης έκρηξης.

Ο πατέρας της Krystle, William

Cambell και η σύζυγος του για 12 περίπου ώρες, περίμεναν να δουν την κόρη τους μετά το δύσκολο χειρουγείο καθώς είχε τραυματιστεί στο πόδι. Την ίδια στιγμή μηνύματα για την φίλη της Karen Rand κυκλοφορούσαν στα κοινωνικά δίκτυα από φίλους της που την έψαχναν.

«Οι γιατροί βγήκαν και μας είπαν οτι την έσωσαν. Στις 2 το πρωί πήγαμε να την δούμε και με τρόμο ανακαλύψαμε ότι δεν ήταν η κόρη μας αλλά η φίλη της Karen Brand. Τους ρώτησα που είναι η κόρη μου και με κοιτούσαν τρομοκρατημένοι», είπε ο συγκλονισμένος πατέρας. Μια ώρα αργότερα η αστυνομία τους έφερε μια φωτογραφία της κόρης τους ανακοινώνοντας οτι είναι νεκρή.

Το μπέρδεμα έγινε γιατί η Karen είχε μαζί της την ταυτότητα της φίλης της Krystle. «Η κόρη μου ήταν το πιο γλυκό πλάσμα. Πάντα έδινε ένα χέρι βοήθειας σε όποιον της το ζητούσε. Είμαστε συντετριμμένοι», πρόσθεσε.

Η Krystle φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης και ζούσε με την άρρωστη γιαγιά της την οποία πρόσεχε. Πήγαινε να παρακολουθήσει τον Μαραθώνιο κάθε χρόνο.

Ο πατέρας της εμφανώς ταραγμένος δήλωσε στους δημοσιογράφους «ελπίζω να τον πιάσουν τον μπάσταρδο και να τον τηγανίσουν. Δεν το καταλαβαίνω, οι άνθρωποι να απολαμβάνουν μια μέρα σαν κι αυτή και μετά να συμβαίνει αυτό και το μικρό αγοράκι που πέθανε τόσο τραγικό».

Μια κοπέλα η οποία από φίλους και συναδέλφους χαρακτηρίστηκε ως «άγγελος, μέσα στην χαρά, καλοπροαίρετη, πάντα χαμογελαστή, με χιούμορ και υπέροχες φακίδες και κοκκινωπά μαλλιά».

Δείτε τις εικόνες:

Ρεπορτάζ: Ηλιάννα Φωκιανάκη

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα