Το Youtube στην «υπηρεσία» του Κογκρέσου των ΗΠΑ

Το site του YouTube στοχεύει στην αύξηση της δημοτικότητάς του και στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων χρηστών, μέσω συγκεκριμένων δράσεων και συνεχών αναβαθμίσεων. Το site, το οποίο φιλοξενεί κάθε μήνα περίπου ένα δισεκατομμύριο χρήστες, φιλοδοξεί να μετατραπεί στην απόλυτη διαδικτυακή πύλη, για την παρακολούθηση ταινιών, videoclips, homemade videos, θεμάτων

της επικαιρότητας αλλά και ειδήσεων ενώ η ιστοσελίδα συνεργάζεται ήδη με πολλά γνωστά ειδησεογραφικά κανάλια.

Το ΥοuTube προσπαθεί να διεισδύσει και στον χώρο της πολιτικής, παρέχοντας στα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ βελτιωμένα χαρακτηριστικά για τα κανάλια τους, κυρίως όσον αφορά την νέα πλατφόρμα για live streaming.

“Το Live Video επιτρέπει στους εκλεγμένους αξιωματούχους να έρθουν σε επαφή με τους υποστηρικτές τους, με πολυάριθμους και καινοτόμους τρόπους. Χιλιάδες χρήστες συντονίζονται στο YouTube, για να παρακολουθήσουν τα πολιτικά δρώμενα”.

Το ΥουΤube δεν έχει αποκαλύψει ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με τις βελτιωμένες δυνατότητες που υπόσχεται, μόνο ότι καθιστούν ευκολότερο για τα μέλη του Κογκρέσου να έρθουν σε επαφή με τους ψηφοφόρους τους.

Πηγή: secnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα