Το Mediterranean College στηρίζει ένθερμα την επιστημονική έρευνα των ακαδημαϊκών συνεργατών του

Η κα Νασιοπούλου Γεωργία, ακαδημαϊκή υπεύθυνη των προγραμμάτων HND της Σχολής Ψυχολογίας και της Σχολής Εκπαίδευσης του Mediterranean College, θα συμμετέχει στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Αθήνα.

Το συνέδριο με κεντρικό θέμα: «Νέες προσεγγίσεις στη θεραπεία. Απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες», έχει ως στόχους την πρόκληση

γόνιμου διάλογου ανάμεσα στους ειδικούς ψυχικής υγείας, καθώς και τη διάχυση της επιστημονικής γνώσης, ως εργαλεία που θα διευκολύνουν τη διαχείριση των αρνητικών επιπτώσεων της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που διανύει η χώρα μας στην ψυχική υγεία.

Η κα Νασιοπούλου θα παρουσιάσει στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Γνωστική Συμπεριφορική Ομαδική Θεραπεία – Εφαρμογές και Προτάσεις», την εργασία της με μία ομάδα συμβουλευτικής γονέων. Η ομάδα συντονίστηκε με βάση τις αρχές της Γνωστικοσυμπεριφορικής Ομαδικής Θεραπείας και της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, και λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική της ομάδας κατά τον Yalom. Στην ομιλία της θα αναλυθούν οι στόχοι της ομάδας, η δομή, η διαδικασία και τα αποτελέσματα της παρέμβασης. Συμμετοχή στο συνέδριο έχουν δηλώσει και ακαδημαϊκοί συνεργάτες-καθηγητές του Κολεγίου από τον τομέα των Κοινωνικών Επιστημών.

Το MediterraneanCollege, υποστηρίζοντας ένθερμα την επιστημονική έρευνα και τη διά βίου εκπαίδευση των ακαδημαϊκών συνεργατών του, εύχεται σε όλους τους σύνεδρους καλή επιτυχία στις εργασίες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα