Θανάσης Αλευράς: «Ο πατέρας μου με είχε διδάξει πώς να αντιμετωπίσω την απώλεια αγαπημένων μου προσώπων»

Ο Θανάσης Αλευράς σε συνέντευξή του μίλησε για τον θάνατο και πώς μπορεί κάποιος να διαχειριστή μια απώλεια αγαπημένου του προσώπου.
Ο ηθοποιός «έχασε» τον πατέρα του και ήταν κάτι που τον «σημάδεψε» στη ζωή του.
«Αρχικά, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι η απώλεια είναι κάτι φυσικό και φυσιολογικό. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει, επειδή κάποιος σε τιμωρεί. Έρχεσαι, γεννιέσαι, ολοκληρώνεται ένας κύκλος και μετά από αυτό δεν ξέρω τι µπορεί να υπάρχει. Όλα είναι ενέργειες, φαντάζομαι, µεταµορφώνονται και ξαναγίνονται. Αν, λοιπόν, το πάρεις ως κάτι απόλυτα φυσικό, δεν παθαίνεις

πανικούς. Πριν από την απώλεια, να ζεις µε τους αγαπηµένους σου ανθρώπους όσο πιο όµορφα γίνεται, όλο το διάστηµα που είσαι γερός και υγιής, και να απολαμβάνεις τις στιγµές». Όσο για το αν ένιωσε ότι μετά τον χαμό του πατέρα του εκείνος είναι ο προστάτης για τη μητέρα του είπε στο περιοδικό «People»: «Αυτά γίνονται αυτόµατα, δεν τα σκέφτεσαι. Άµα φύγει ο γονιός σου, έρχεσαι εσύ ένα βήµα πιο µπροστά στα πράγµατα. Απλώς, είχα την τύχη να είµαι σε µια ηλικία που µπόρεσα να διαχειριστώ τα πράγµατα. Ήταν µεγάλος πόνος, αλλά ο πατέρας µου ήταν πολύ φιλοσοφηµένος, µε είχε διδάξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα