Συνελήφθη ύποπτος για την ένοπλη ληστεία στη Ν.Ερυθραία

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Κρυονερίου, ύστερα από την πληροφορία πως συνελήφθη ένας άνδρας, οπλισμένος με καλάσνικοφ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποτελεί μέλος της ομάδας ενόπλων που προσπάθησε να ληστέψει σπίτι της περιοχής και διέφυγε με το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στη zougla.gr, ανέφεραν ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

φέρονται να εντόπισαν έναν από τους τέσσερις δράστες οι οποίοι τα ξημερώματα της Παρασκευής εισέβαλαν σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με δυνάμεις της Αστυνομίας που είχαν σπεύσει στο σημείο. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό. Οι ληστές απέσπασαν διά της βίας το αμάξι του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και διέφυγαν με αυτό, πριν το εγκαταλείψουν μέσα σε ρέμα και απομακρυνθούν πεζοί.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ της Παρασκευής, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν δύο πεζούς στην περιοχή του Αγ. Στεφάνου και διαπίστωσαν με έκπληξή τους πως ήταν οπλισμένοι. Ο ένας από τους δύο άνδρες, ο οποίος και συνελήφθη, είχε στην κατοχή του ένα καλάσνικοφ, ενώ ο δεύτερος που κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης έφερε ένα περίστροφο.

Ο συλληφθείς έχει μεταφερθεί στο κτήριο της Ασφάλειας Αττικής όπου και θα παραμείνει μέχρι σήμερα το μεσημέρι, όταν και αναμένεται να μεταφερθεί στον Εισαγγελέα. Η Αστυνομία θεωρεί πως υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να πρόκειται για έναν από τους τέσσερις δράστες της χθεσινής κινηματογραφικής καταδίωξης

πηγή:zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα