Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες για την δολοφονία γυναίκας στο Άγιο Παντελεήμονα αναζητείται , ο συνεργός του

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία αλλοδαπής υπηκόου Γεωργίας 41 χρονών, που διαπράχθηκε το βράδυ της 6-12-2012, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε, στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Δράστης είναι αλλοδαπός Γεωργιανής καταγωγής, 32 χρονών, ο οποίος το βράδυ της 6-12-2012 μετέβη, μαζί με ομοεθνή συνεργό του, στο διαμέρισμα που διέμεναν μαζί με το θύμα και μετά από λογομαχία που είχε με το θύμα, για προσωπικές διαφορές, την πυροβόλησε με περίστροφο τρεις φορές, με αποτέλεσμα

τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο δράστης συνελήφθη, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, την 28-5-2013, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Άνω Κυψέλη και ομολόγησε την πράξη του. Μετά από έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια, καθώς και μία (1) ταυτότητα Βουλγαρικών Αρχών, με τη φωτογραφία του και στοιχεία τρίτου προσώπου.

Ο δράστης είχε συλληφθεί, κατά το παρελθόν, για κλοπές και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα