Στην αντιτρομοκρατική ο 30χρονος

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Αρχηγείου της Αστυνομίας, στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία βρίσκεται ένας 30χρονος ο οποίος είναι ο εκτελεστής που πυροβόλησε και σκότωσε τον 53χρονο Δημήτρη Μίχα στη Νάουσα της Πάρου αμέσως μετά τη ληστεία σε τραπεζικό κατάστημα.

Στο Μοναστηράκι

Στο ερώτημα που αφορά στην εμπλοκή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε ένα τέτοιο έγκλημα, αξιωματικοί της αστυνομίας απαντούν ότι ο 30χρονος που συνελήφθη σήμερα στο κέντρο της Αθήνας,

κοντά στην πλατεία Μοναστηρακίου, έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές για την δράση του και τις σχέσεις του με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η σύλληψη του έγινε από πολυμελή ομάδα ανδρών της Αντιτρομοκρατικής που του πέρασαν χειροπέδες την ώρα που θα συναντούσε ομοϊδεάτες του. Οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Ο αριθμός του κινητού

Από το κινητό που οι άνδρες της Αστυνομίας είχαν βρει στην Πάρο, κατάφεραν να φτάσουν στον αριθμό του δράστη. Ο προσαχθείς από την ώρα που επέστρεψε στην Αθήνα, πραγματοποίησε κλήσεις σε αριθμούς που «απασχολούν» εδώ και καιρό την Αντιτρομοκρατική αλλά και την ΕΥΠ, οπότε το τηλέφωνό του τέθηκε υπό στενή παρακολούθηση. Έτσι σήμερα το μεσημέρι οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής ο 30χρονος δεν έχει ομολογήσει και δεν είναι δίνει καμία πληροφορία για την ληστεία και το φόνο. Χαρακτηριστικό είναι ότι αρνείται να δώσει δείγμα DNA και αποτυπώματα.

Το καπέλο

Οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το DNA που βρέθηκε στο καπέλο του 30χρονου προσαχθέντα στον Αμπελά της Πάρου με «ορφανό» DNA που είχε συλλεχθεί σε γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης στην πόλη του Αγρινίου. Ακόμη περισσότερα στοιχεία στους άνδρες της αντιτρομοκρατικής θα δώσει το κινητό τηλέφωνο του 30χρονου προσαχθέντα που βρέθηκε πάνω του κατά την σύλληψη του στο Μοναστηράκι.

Στον Εισαγγελέα

Αύριο στις 10 το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Χαρακτηριστικό είναι ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα που συνηθίζονται κατά την μεταφορά ατόμων που εμπλέκονται με την τρομοκρατία.

Έρευνες

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών, ενώ οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιούν εφόδους σε σπίτια υπόπτων.

Πηγή: enikos

Keywords
Τυχαία Θέματα