Σφοδρή επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα: Πηγαίνετε σε συνέδρια χρηματοδοτούμενα από διεθνείς κερδοσκόπους [βίντεο]

Σφοδρή επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την διάρκεια της συζητησης για τα αγροτικά στη Βουλή.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα

ότι χρησιμοποίησε τον αγροτικό πρόβλημα ως προσχημα για να έρθει στη Βουλή και να πει τα ίδια γι” αυτό και αφιέρωσε μόλις 2,5 λεπτά στο θέμα των αγροτών.

Είπε επίσης ότι δεν έχει καμία αντιπρόταση, ότι υπόσχεται σε όλους τα πάντα και πως το κόμμα του υπονομεύει τις επενδύσεις λέγοντας χαρακτηριστικά «Πείτε μας μια επνένδυση που έχετε στηρίξει. Δεν υπάρχει καμία που να μη έχει υπονομεύσει το κόμμα σας. Τωρα ξαφνικά υποστηρίζετε μια επενδυση της Ντόιτσε Εόλια;».

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναφερθεί στη γερμανική εταιρεία Ντόιτσε Εόλια που έχει κάνει αίτημα έξι φορές για να επενδύσει στη χώρα σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ύψους 14 εκ. ευρώ τα οποία θα χρηματοδοτούτσε η Deutsche Bank και τελικά όλες τις φορές το αίτημά της απορρίφθηκε από την ελληνική πλευρά. Μάλιστα ο κ. Τσίπρας κατέθεσε και σχετικό έγγραφο στη Βουλή της Deutsche Bank που επιβεβαίωνε αυτή τη χρηματοδότηση.

Αυτό στάθηκε αφορμή για τον κ. Βενιζέλο προκειμένου να εξαπολύσει σφοδρότατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν ξέρω πόσο είναι θεσμικά θεμτιό να έρχεται ο αρηχγός κόμματος και να μιλάει για συγκεκριμένη επενδυση. Ούτε πρέπει να πηγαίνει σε συνέδρια από κερδοσκόπους όπως ο κύριος Σόρος. Και φέρνετε στα πράκτικα μια επένδυση με υπογραφή Ανκερμαν που δεν είναι ο γνωστός αλλά ενας υπαλληλος με ίδιο επώνυμο»

Μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος έδειξε το ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής λέγοντας «Γιατι φεύγουν οι επενδυτές… γιατι στηρίξατε τρομοκρατικά την επίθεση στις Σκουρίες… δεν είπτατε τίποτα. Και οι σιωπές είναι πιο αποκαλυπτικές».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα