Ραγκούσης: Μέσο κουκουλώματος οι διαρροές στην υπόθεση Τσολακίδη

Την έντονη δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειας Τσολακίδη, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του υπαλλήλου της vodafone, Κώστα Τσολακίδη, δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά σε αυτοκτονία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 39χρονος Κώστας Τσολακίδης, είχε βρεθεί απαγχονισμένος στο διαμέρισμα του στον Κολωνό στις 9 Μαρτίου.

Ο

συνήγορος της οικογένειας Τσολακίδη, Φραγκίσκος Ραγκούσης μιλώντας στη zougla.gr, τόνισε:

 Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε διαρροή έχει σχέση με μια υπόθεση που το κουκούλωμα αποτέλεσε τη βασική προσπάθεια όλων των διωκτικών και δικαστικών Αρχών. Εκείνο το οποίο έχουμε να πούμε είναι ότι αναμένουμε τα αποτελέσματα του εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών της μονάδας τοξικολογίας του κ. Τσατσάκη προς τον οποίον έχουν υποβληθεί επανειλημμένα παρακλήσεις των γονέων του άτυχου Τσαλικίδη προκειμένου να ολοκληρωθεί η εξέταση και να μπορέσουν να θάψουν το παιδί τους οι άτυχοι γονείς. Πριν την ολοκλήρωση οποιαδήποτε διαρροή και επικίνδυνη είναι και θα αντιμετωπιστεί από εμάς σαν ένα μέσο κουκουλώματος της υποθέσεως.

Εντονα αντέδρασε και  η η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών (και μία εκ των τριών πραγματογνωμόνων που διενεργούν την έρευνα),  Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία σε δηλώσεις της στη zougla.gr, υποστήριξε:

 Ο οποιοσδήποτε διενεργεί εξετάσεις για δικαστικές υποθέσεις είναι αδιανόητο να ενημερώνει πρώτα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μετά τους πραγματογνώμονες. Είμαι έκπληκτη.

]]>
Keywords
Αναζητήσεις
υπόθεση τσολακιδη δράμα, ραγκουσης πραγματογνωμονων
Τυχαία Θέματα